Μπάγερν: Ο ασταμάτητος Λεβαντόφσκι «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Μπάγερν: Ο ασταμάτητος Λεβαντόφσκι «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συνεχίζει και γράφει ιστορία με τη φανέλα της Μπάγερν, καθώς αυτή τη φορά πέτυχε χατ-τρικ στο 100ό του ματς στο Champions League.

lewa_bayern
Η Μπάγερν Μονάχου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στη Μπενφίκα και έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα, επικράτησε με 5-2 της ομάδας του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

O 33χρονος Πολωνός επιθετικός δεν θα μπορούσε να γιορτάσει με καλύτερο τρόπο την 100η συμμετοχή του στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πλέον μετράει 81 τέρματα στο Champions League, ενώ έχει σκοράρει στα 8 τελευταία ματς που έδωσε και κυνηγά να «σπάσει» το ρεκόρ των 9 σερί αγώνων που βρήκε δίχτυα από το Σεπτέμβριο του 2019 έως τον Αύγουστο του 2020. Εκτός όμως από αυτό, ο καυτός «Λέβα» με τα τέρματα που πέτυχε απέναντι στην Μπενφίκα, έφτασε τα οκτώ στην τρέχουσα διοργάνωση, όντας ο κορυφαίος της σκόρερ μέχρι τώρα.

Ο Λεβαντόφσκι συνεχίζει να κάνει αυτό που εκείνος γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον επιθετικό. Κι αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερά του, μιας και μετράει 59 τέρματα και 9 ασίστ σε 49 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί από την αρχή του 2021.


Κλείσιμο








@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης