Συμφωνία Τζιοβίνκο - Αλ Χιλάλ και ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ

Συμφωνία Τζιοβίνκο - Αλ Χιλάλ και ανοίγει ο δρόμος για ΠΑΟΚ

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση Τζιοβίνκο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα της Σαουδικής Αραβίας, ο Ιταλός άσος προβάρει τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Giovinco22
Το κεντρικό πρόσωπο στην ελληνική μεταγραφική επικαιρότητα αποτελεί ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ρασβάν Λουτσέσκου.

Οπως ενημερωθήκατε από το Gazzetta, ο «Δικέφαλος του Βορρά» συζητάει απευθείας με τον Ιταλό ατζέντη του ποδοσφαιριστή και δείχνει να έχει την υπομονή που χρειάζεται για την ολοκλήρωση μιας τόσο σπουδαίας μεταγραφικής κίνησης, με αρκετές παραμέτρους και πολλές εμπλεκόμενες πλευρές.

Από την άλλη δε την Τετάρτη (28/07), ο Ιταλός δημοσιογράφος, Νικό Σιρά αποκάλυψε ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συζητήσεις με την πλευρά του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

Νέα δημοσιεύματα, αυτή τη φορά από την Σαουδική Αραβία, κάνουν λόγο για συμφωνία του παίκτη με την Αλ Χιλάλ, σημειώνοντας πως βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τη λύση του συμβολαίου του. Μάλιστα υποστηρίζουν πως ο Τζιοβίνκο αφού τελειώσει και τυπικά τη συνεργασία του με την Αλ Χιλάλ, θα ανοίξει οριστικά ο δρόμος για την «μετακόμισή» του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης