Γουέιν Ρούνεϊ: Ήπιε, έγινε «λιώμα» και ημίγυμνες καλλονές έβγαζαν προκλητικές φωτογραφίες πλάι του

Γουέιν Ρούνεϊ: Ήπιε, έγινε «λιώμα» και ημίγυμνες καλλονές έβγαζαν προκλητικές φωτογραφίες πλάι του

Οι φωτογραφίες του πάλαι ποτέ άσου της Γιουνάιτεντ από τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου «βγήκαν στη φόρα» και τον εκθέτουν - Θα είναι αυτό το τελειωτικό χτύπημα στον γάμο του με την Κολίν;

MICKEY_ROONEY_2
Νέοι μπελάδες για τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο άλλοτε μεγάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας και νυν προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι έγινε viral για… λάθος λόγους, καθώς στην επιφάνεια ήρθαν κάποιες φωτογραφίες του σε έξοδο με τρεις κοπέλες.

Μάλιστα, σε κάποιες εξ αυτών ο 35χρονος άσος, που είναι παντρεμένος και έχει τέσσερα παιδιά, φαίνεται να έχει λιποθυμήσει από το ποτό, κάτι που όμως δεν πτοεί τις συγκεκριμένες κοπέλες να φωτογραφηθούν προκλητικά δίπλα του.



Ο Ρούνεϊ φέρεται να έχει ζητήσει ήδη έρευνα από τις Αρχές, καθώς οι φωτογραφίες αυτές βγήκαν εν αγνοία του, ωστόσο η ζημιά για τον ίδιο έχει ήδη γίνει. Ο γάμος του με την Κολίν, σύντροφό του από τότε που ήταν στο σχολείο, έχει περάσει από πολλές κρίσεις και αυτή ίσως να αποτελέσει το τελικό χτύπημα. Η ίδια λέγεται πως τον έχει καλέσει πολλάκις να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με το αλκοόλ, ενώ παλαιότερα είχε παραδεχτεί πως είχε εθισμό και με τον τζόγο.

Σύμφωνα με τη Sun και μαρτυρίες που αποκαλύπτει, ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά το βράδυ του Σαββάτου στο Chinawhite Club του Μάντσεστερ. Ως… VIP ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες, όλες τους 21 ετών. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η συνέχεια δόθηκε σε ξενοδοχείο, αλλά επισημαίνεται πως δεν υπήρξε ερωτική συνεύρεση.

Κλείσιμο
rooney11


rooney22


rooney33


Πηγή: www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Σάκκαρη: «Εδώ δεν είμαι σαν Σάκκαρη, αλλά σαν Ελλάδα και ελπίζω να σας κάνω περήφανους»

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται κατά 2% εν μέσω πανδημίας για να τονωθεί η ψυχολογία της αγοράς

Λινού: Αρκετοί ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης