Βρετανίδα είπε ότι ο ανδρισμός του Γουέιν Ρούνεϊ μοιάζει... με τέρατος!

Βρετανίδα είπε ότι ο ανδρισμός του Γουέιν Ρούνεϊ μοιάζει... με τέρατος!

Χτες ένας φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη ρώτησε σχετικά με το συμβάν της 1ης Σεπτεμβρίου και εκείνη απάντησε: «Ο Σρεκ το "κατέχει το άθλημα"»

Βρετανίδα είπε ότι ο ανδρισμός του Γουέιν Ρούνεϊ μοιάζει... με τέρατος!
Μπορεί σε πρώτο στάδιο να είχε σχολιάσει ότι μεταξύ τους υπήρξε μόνο ένα φιλί, όμως πλέον η Λάουρα Σίμπσον δεν κρατήθηκε και σε ερώτηση φίλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter, μίλησε για τον... ανδρισμό του Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Βρετανίδα είχε αποκαλύψει ότι ήταν μαζί του,
το βράδυ που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, όμως από την αρχή είχε ισχυριστεί ότι τα πράγματα δεν είχαν προχωρήσει μεταξύ τους. Όμως χτες ένας φίλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη ρώτησε σχετικά με το συμβάν της 1ης Σεπτεμβρίου και εκείνη απάντησε: «Ο Σρεκ το "κατέχει το άθλημα"» Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που παρομοιάζεται η ομορφιά του Άγγλου αρχηγού της Έβερτον, με αυτή του διάσημου τέρατος στα κινούμενα σχέδια.
Κλείσιμο

Φυσικά ο οπαδός, δεν αρκέστηκε σε κάτι τέτοιο και θέλοντας να βγάλει «λαβράκι» ρώτησε τη Σίμπσον τι εννοούσε: «Εννοείς ότι την έχει σαν χάμστερ ή σαν ενός τέρατος; (όπως ο Σρεκ)».

Η Σίμπσον απάντησε χωρίς να το πολυσκεφτεί: «Σαν ενός τέρατος».

Βέβαια λίγο αργότερα, κάποιος την ειδοποίησε ότι θα επέλθει... τρικυμία μετά από τέτοια σχόλια, κι έτσι η Λάουρα Σίμπσον διέγραψε τις αναρτήσεις από το Twitter, ανεβάζοντας κι ένα απολογητικό tweet με το οποίο έλεγε ότι όλα αυτά τα έγραψε... φίλη της, η οποία υπέπεσε σε «βλακώδες λάθος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης