«Καυτές» αποκαλύψεις από τη σύζυγο του Εζεκιέλ Γκαράι: Η ερωτική μας ζωή δεν είναι θερμή όπως παλιά

«Καυτές» αποκαλύψεις από τη σύζυγο του Εζεκιέλ Γκαράι: Η ερωτική μας ζωή δεν είναι θερμή όπως παλιά

Η σέξι τηλεπερσόνα είναι παντρεμένη με τον Αργεντινό αμυντικό από το 2012 - Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τη Σάιλα και τον Αντόνιο

gorromain
H Ταμάρα Γκόρο είναι Ισπανίδα τηλεπερσόνα και μοντέλο, διάσημη για τις συμμετοχές της σε διάφορα ριάλιτι στην τηλεόραση.

Από το 2012 είναι παντρεμένη με τον γνωστό Αργεντινό στόπερ Εζεκιέλ Γκαράι, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Βαλένθια, και με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Σάιλα και τον Αντόνιο.
tamara111
Μπορεί η εκθαμβωτική 33χρονη να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο λόγω των τολμηρών φωτογραφιών που ανεβάζει στο Instagram, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral για διαφορετικούς λόγους.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα σε συνέντευξή της σε podcast αποκάλυψε πως: «Αν με ρωτήσεις αν έχω την ίδια σεξουαλική όρεξη με παλαιότερα, τότε η απάντησή μου είναι όχι!Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται σε έλλειψη χρόνου ή έλλειψη επιθυμίας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πια διάθεση. Λατρεύω τον άντρα μου, αλλά δεν θέλω να κάνω σεξ μαζί του κάθε μέρα καθώς είμαι εξαντλημένη. Νομίζω πολύς κόσμος θα με κατανοήσει».
tamara33


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης