Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο είναι το «μυστικό όπλο» της Ντόρτμουντ

Αλίσα Σμιντ: Η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο είναι το «μυστικό όπλο» της Ντόρτμουντ

Η 22χρονη αθλήτρια και fitness coach της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι σύμφωνα με τους οπαδούς, το «μυστικό όπλο» για να παραμείνουν στην ομάδα οι νεαροί αστέρες Τζέιντον Σάντσο και Έρλινγκ Χάαλαντ

alica_main
Η μόλις 22 ετών Γερμανίδα καλλονή θεωρείται ως η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο κι όχι αδίκως!

Γεννημένη στις 8 Νοεμβρίου του 1998 σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας, το Worms των 82.000 κατοίκων, η Αλίσα Σμιντ, έγινε επαγγελματίας αθλήτρια στίβου πριν από περίπου τρία χρόνια. Η δημοτικότητα της ωστόσο εκτοξεύτηκε από τη στιγμή που ανέλαβε την προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Μπορούσια Ντόρτμουντ.
alicaa1
Από μικρή ασχολήθηκε με το τρέξιμο και η σκυταλοδρομία ήταν αυτή που τελικά την κέρδισε. Έτσι, το 2017 ήρθε και η πρώτη της αναγνώριση, όταν βοήθησε τη Γερμανία να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ400 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών.

Δύο χρόνια αργότερα κατέκτησε με τη χώρα της και το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα, αλλά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23. Αυτή την περίοδο προετοιμάζεται πυρετωδώς για να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τη Γερμανία στα 400 μέτρα, αλλά και στη σκυταλοδρομία 4x400 και είναι η ελπίδα της χώρας για ένα μετάλλιο.

Κλείσιμο

Το πλούσιο βιογραφικό της καθώς και η εκθαμβωτική της παρουσία δεν πέρασαν απαρατήρητα όπως φαίνεται ούτε από τους ιθύνοντες της Ντόρτμουντ που αποφάσισαν να την προσλάβουν ως fitness coach.

Η ξανθιά καλλονή  έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων της με τους Thomas Meunier, Felix Passlack, Manuel Akanji και Mats Hummels, βάζοντάς τους διάφορες επίπονες ασκήσεις. Μάλιστα, ο Hummels είχε σχολιάσει πως “πραγματικά δεν περίμενα ότι θα μας τα έκανε όλα αυτά. Την είχα υποτιμήσει”.

Alica Schmidt vs. Mats Hummels - 400m Race

hummellsss


“Δεν ξέρω γιατί με θεωρούν την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο. Για εμένα αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο αθλητισμός είναι το μόνο που με ενδιαφέρει”, σχολίασε η ίδια για την ανακήρυξη ως την πιο ωραία αθλήτρια στον κόσμο από τους φιλάθλους.

Από την άλλη πλευρά βέβαια οι οπαδοί της ομάδας όχι απλώς της αποδίδουν με τιμή τον παραπάνω τίτλο, αλλά θεωρούν ταυτόχρονα πως είναι και η μοναδική σωτηρία τους ώστε να παραμείνουν στο κλαμπ οι νεαροί αστέρες Τζέιντον Σάντσο και Έρλινγκ Χάαλαντ

«Αυτός είναι ο λόγος που οι παίκτες παραμένουν στην Ντόρτμουντ». «Σίγουρα για χάρη της θα παραμείνει ο Χάαλαντ». «Αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική οποιουδήποτε συλλόγου για να παραμείνουν οι καλύτεροι παίκτες», είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή σχόλια χρηστών του Διαδικτύου.


Ειδήσεις σήμερα: 


Ανατροπή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό - Ποια πρωταθλήματα ξεκινούν και πάλι

Κουέστα: «Νιώθω χάλια, ζητώ συγγνώμη από τον κόσμο του Άρη» (vid)

Γίγαντας Θανάσης: «Υπάρχει κανένα μέρος με παϊδάκια στο Σικάγο για εμάς που δεν προλάβαμε Τσικνοπέμπτη;» (pic)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης