Η γνωστή παρουσιάστρια, που είναι αρκετά ενεργή στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου ποζάρει με τον 21χρονο γιο της ίδιας και του Γιάννη Λιάτσιου, στην παραλία. Μητέρα και γιος κάθονται κάτω στην άμμο αγκαλιασμένοι και χαμογελούν.
«Έναν τον έχω αλλά κάνει για πολλούς! Ο γιος μου που με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα!», έγραψε στη λεζάντα.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.