Super League 1, Ολυμπιακός-Λαμία 3-0: Περίπατος ενόψει Άρσεναλ - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Ολυμπιακός-Λαμία 3-0: Περίπατος ενόψει Άρσεναλ - Δείτε τα γκολ

Με τρία γκολ στα πρώτα 35 λεπτά από Μπρούμα, Φορτούνη και Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εύκολα επί της Λαμίας για την 25η αγωνιστική της Super League 1 λίγες μέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με την Αρσεναλ - Αποχώρησε ο Μπα με ενοχλήσεις στη μέση

nikilamiaaa
Ο Ολυμπιακός έχοντας ένα πολύ καλό α' μέρος όπου έκανε ότι ήθελε τη Λαμία έφτασε στο να επικρατήσει στο Φάληρο με σκορ 3-0 με τα γκολ των Μπρούμα, Φορτούνη και Ελ Αραμπί. Ωστόσο το βασικό θέμα των ερυθρόλευκων ενόψει Άρσεναλ είναι ο τραυματισμός του Ουσεϊνού Μπα, που βγήκε με ενοχλήσεις στη μέση του στο 18' του αγώνα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9r8059vlebt-sf)


ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Ολυμπιακός πήγε στο ματς με μία προσέγγιση με πολλά βαριά χαρτιά του. Με ένα 4-2-3-1 με Σα - Λαλά, Σωκράτη, Μπα, Ρέαμπτσιουκ - Μπουχαλάκη, Εμβιλά - Φορτούνη, Βαλμπουενά και Μπρούμα - Ελ Αραμπί.

Η Λαμία επίσης επέλεξε ως αρχική διάταξη το 4-2-3-1 βάζοντας όμως τον Βασιλακάκη στην κορυφή σε έναν πιο πειραματικό για αυτόν επιθετικό ρόλο. Πίσω του ο Βασιλακάκης είχε τους Πίτι, Ρόμανιτς και Προβυδάκης. Στο κέντρο ήταν οι Γκούγκα και Μπιάρνασον.

ΚΛΕΨΙΜΟ Ο ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ, ΑΣΙΣΤ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΜΠΡΟΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9r5b32qejn5-sf)
Κλείσιμο


Ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς αποφασισμένος να βρει νωρίς γκολ και το πέτυχε. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Φορτούνης είχε σουτ πάνω σε σώματα. Στο 3' όμως η Λαμία είχε την... απάντηση σε φάσεις με ένα σουτ του Πίτι έξω. Στο 4' ο Μπρούμα μετά από μία πολύ καλή συνεργασία με Φορτούνη και Ελ Αραμπί είχε ένα σουτ άουτ από θέση βολής.

Τελικά το γκολ ήρθε μετά από κλέψιμο ψηλά του Μπουχαλάκη, πολύ καλή συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέχεια και πάσα του Φορτούνη στον Μπρούμα για μία σουτάρα και το 1-0 στο 8ο λεπτό.

Στο 11ο λεπτό ήταν η σειρά του Φορτούνη να σκοράρει ένα ωραίο γκολ για το 2-0. Μετά από τραγικό γύρισμα του Βύντρα προς τον Θεοδωρόπουλο δεν μπήκε αυτογκόλ αλλά μετά το διώξιμο του κίπερ της Λαμίας ο Φορτούνης πήρε το... ριμπάουντ για το τέρμα. Στο 14' ο Μπουχαλάκης είχε μία κεφαλιά έξω. Η Λαμία στο 15' βρήκε πάντως χώρο για ένα σουτ του Γκούγκα που πήγε κόρνερ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9r5dnoox2nl-sf)


ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΜΠΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ (ΞΑΝΑ) Ο ΕΜΒΙΛΑ ΣΤΟΠΕΡ

Στο 18ο λεπτό ο Μπα τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή από τον Τιάγκο Σίλβα. Ο Αφρικανός βρέθηκε στο έδαφος αλλά και να πιάνει τη μέση του μετά από ένα σουτ που πήγε πάνω του. Στη συνέχεια ο Μαρτίνς γύρισε στόπερ τον Εμβιλά, όπως είχε κάνει και στο Κύπελλο με τον Άρη. Ο Ολυμπιακός πάντως στο α' μέρος είχε και άλλες φάσεις για γκολ.

ΠΡΩΤΗ ΑΣΙΣΤ Ο ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ ΚΑΙ ΓΚΟΛ Ο ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ ΓΙΑ ΤΟ 3-0

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9r5sn30s3o9-sf)


Στο 34ο λεπτό ο Ρέαμπτσιουκ έκανε μία ωραία σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Ελ Αραμπί. Ο φορ του Ολυμπιακού σκόραρε για να κάνει το 3-0 στην πρώτη ασίστ του Μολδαβού στον πειραϊκό σύλλογο.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 49' ο Γκούγκα δοκίμασε ξανά το πόδι του με ένα σουτ λίγο έξω. Στο 52' ο Μπουχαλάκης έβγαλε εξαιρετικά στον Χασάν αλλά ο Αιγύπτιος δεν σκόραρε στο σουτ του.

Στο 59' ο Χατζηστραβός είχε ατομική ενέργεια και σουτ που μπλόκαρε ο Σα ενώ ο Μαρτίνς μετά τις αλλαγές του είχε τον Ανδρούτσο μπακ και έβαλε τον Λαλά σε πιο προωθημένο ρόλο (τύπου εξτρέμ). Στο 76' ο Ραντζέλοβιτς είχε χαμένο τετ α τετ με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω. Το τέλος του ματς βρήκε το σκορ να μένει στο 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9r70xbuy8rd-sf)


MVP: Αρκετοί οι διακριθέντες για τον Ολυμπιακό. Σε πρώτο πλάνο μπορούν να μπουν οι Μπουχαλάκης, Μπρούμα και Φορτούνης με συμμετοχή στα γκολ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Ρέαμπτσιουκ που έκανε και την πρώτη του ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θετικότατοι και οι Εμβιλά - Σωκράτης.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η άμυνα της Λαμίας και ο γκολκίπερ της για την εικόνα τους.

Η ΓΚΑΦΑ: Εντοπίζεται κυρίως στη φάση του γκολ του Φορτούνη στο α' μέρος με το γύρισμα προς τον Θεοδωρόπουλο που πήγε αρχικά να μπει αυτογκόλ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν έχει κάνει κάποιο φοβερό λάθος ο Καραντώνης με τους βοηθούς του. Τα όποια θέματα εστιάζονται κυρίως σε φάουλ και πειθαρχικό έλεγχο (κάρτες). Για παράδειγμα στο β' μέρος δεν βγήκε κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μπρούμα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Δεν υπήρχε καν σύγκριση των δύο ομάδων στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός το... καθάρισε πολύ νωρίς το ματς & με χαρακτηριστική ευκολία (πολύ μεγάλη η διαφορά ποιότητας των 2 αντιπάλων) και από εκεί και πέρα έγινε μία τυπική διαδικασία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Μπουχαλάκης (56' Μασούρας), Εμβιλά, Φορτούνης (46' Χασάν), Ελ Αραμπί (63' Ραντζέλοβιτς), Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Μπα (18' λ.τρ. Τιάγκο Σίλβα), Μπρούμα, Βαλμπουενά (56' Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ και Λαλά.

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης (56' Κωστίκα), Σαραμαντάς, Γκούγκα, Πίτι (63' Μπουλούλης), Ρόμανιτς (46' Χατζηστραβός), Βύντρα, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον (75' Σταμούλης), Τζέιμς και Ασίγκμπα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί... έπιασε τώρα ο «πόνος» τη Μέρκελ για τα ελληνοτουρκικά - Τι φοβάται η καγκελάριος

Νέες ελπίδες: Ενθαρρυντικές οι δοκιμές της Merck για φάρμακο κατά της Covid-19 που θα χορηγείται από το στόμα

Αντρέας Φυλακτού: Η σεξουαλική παρενόχληση από καταξιωμένο Έλληνα θεατρικό σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης