Η Τζορτζίνα του Ρονάλντο ποζάρει γυμνή με πανάκριβες τσάντες στα επίμαχα σημεία

Η Τζορτζίνα του Ρονάλντο ποζάρει γυμνή με πανάκριβες τσάντες στα επίμαχα σημεία

Φωτιά έβαλε στο Instagram με την αποκαλυπτική της φωτογράφηση, η καλλονή σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο

georgina-rodriguez3
Η καλλονή σύντροφος του Πορτογάλου σούπερ σταρ κλέβει τις εντυπώσεις ποζάροντας ολόγυμνη στο περιοδικό In Style, καλύπτοντας μόνο τα επίμαχα σημεία με πολυτελείς τσάντες Gucci.

Μάλιστα δεν ξεχνά την ταπεινή της καταγωγή, σημειώνοντας πως μόχθησε αρκετά για να απολαύσει όσα διαθέτει αυτή τη στιγμή στη ζωής της.

«Δούλεψα σκληρά και έκανα πολλές θυσίες και το σύμπαν με επιβραβεύει με το σημαντικότερο πράγμα: μια όμορφη οικογένεια».
NINTCHDBPICT000637030065



Κλείσιμο

Γεννημένη στην πόλη Χάκα στην επαρχία της Ουέσκα της Ισπανίας με ρίζες από την Αργεντινή, ήρθε αντιμέτωπη από νωρίς με το σκληρό πρόσωπο της ζωής, καθώς ο πατέρας της Jorge Rodriguez είχε συνεχείς περιπέτειες με τον νόμο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας Sun καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης, ενώ μετά την απελευθέρωση του το 2003 καταδικάστηκε εκ νέου σε 11 χρόνια εξαιτίας μιας αποτυχημένης επιχείρησης λαθρεμπορίου. Ο πολυτάραχος βίος του δεν του επέτρεψε να απολαύσει το αγαθό της ελευθερίας, καθώς το 2008 βρέθηκε ξανά καταδικασμένος για λαθρεμπόριο κάνναβης από το Μαρόκο στην Ισπανία.

Ταυτόχρονα η φιλόδοξη Τζορτζίνα άνοιξε τα φτερά της σε ηλικία 18 χρονών, μετακομίζοντας στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα της. Εκεί σπούδασε την αγγλική γλώσσα, ταυτόχρονα με τα μαθήματα χορού, ενώ εργαζόταν ως σερβοτόρα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

geo_cristiano
Επόμενος σταθμός στην πορεία της δεν ήταν άλλος από την Μαδρίτη, εργαζόμενη αρχικά ως πωλήτρια στον ιταλικό οίκο υψηλής ραπτικής Gucci. Το λάτιν ταπεραμέντο της και η αψεγάδιαστη σιλουέτα της δεν άργησαν να την κάνουν να ξεχωρίσει στο χώρο της μόδας ως μοντέλο, κλείνοντας συνεργασίες με περιοδικά όπως το Grazia, Men's Health, Women's Health, Glamour, ενώ ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας εσωρούχων και μαγιό της Yamamay.
geoooo

Ειδήσεις σήμερα:

Australian Open: Ανίκητος Μεντβέντεφ λύγισε τον Τσιτσιπά

Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς: Ποιος είναι ο 23χρονος νέος πρόεδρος της Σάντερλαντ

Ολυμπιακός: Ξεπερνά… παντού τον Μπάγεβιτς και γράφει ιστορία ο Μαρτίνς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης