Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών - Βίντεο

Ποδοσφαιριστές στη Βραζιλία έκαναν τους... νεκρούς για να τιμήσουν τον πρόεδρο τους που έχει γραφείο κηδειών - Βίντεο

Δείτε τον απίθανο τρόπο με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές της άσημης Καρίρι πανηγύρισαν την άνοδο τους στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος της Πολιτείας της Σεάρα

podosfairo-arthrou
Την περασμένη Κυριακή διεξήχθησαν οι ημιτελικοί της ανόδου στη Β' κατηγορία του πρωταθλήματος Σεαρένσε (τα τοπικά πρωταθλήματα της πολιτείας Σεάρα στη Βραζιλία.

Η Τιρόλ και η Καρίρι ήταν οι δύο ομάδες που θριάμβευσαν επί των Ιτατιπόκα και Ικάσα αντίστοιχα κερδίζοντας τα εισιτήρια για τη μεγάλη κατηγορία της Πολιτείας.

Οι πανηγυρισμοί ήταν κάτι παραπάνω από έξαλλοι, ειδικά από τους παίκτες και τους οπαδούς της Καρίρι που ήταν το απόλυτο αουτσάιντερ (έπαιζε με την πρώτη της κανονικής περιόδου) καθώς σχεδόν κανείς δεν τους υπολόγιζε ότι θα μπορούσαν να πετύχουν την άνοδο.

Κι αυτό δεν είχε να κάνει μόνο με την αγωνιστική τους αξία, αλλά και με το γεγονός ότι ο πρόεδρος του συλλόγου Ρόσενμπεργκ Φρέιτας είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας γραφείων κηδειών!

Σε κάθε παιχνίδι οι αντίπαλοι οπαδοί αφιέρωναν ειρωνικά συνθήματα για την επαγγελματική ενασχόληση του προέδρου, αλλά μετά το τέλος του αγώνα που την έφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία του πολιτειακού πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές του δεν ξέχασαν τον εργοδότη τους...

Κλείσιμο
Έτσι αφού πρώτα έτρεξαν όλοι στο πέταλο που βρίσκονταν οι οπαδοί τους και πανηγύρισαν μαζί τους την άνοδο, οι περισσότεροι ξάπλωσαν στο χορτάρι και παρίσταναν τους νεκρούς!

Βραζιλία: Αγώνας ποδοσφαίρου


«Το κάναμε για τον πρόεδρο μας! Όλοι μέχρι τώρα μας έκαναν πλάκα γιατί είναι ιδιοκτήτες κηδειών και εμείς σήμερα τους κάναμε μια ποδοσφαιρική... κηδεία. Γιατί τώρα εμείς είμαστε στη μεγάλη κατηγορία κι αυτοί όχι», είπε στις δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας Ζε Γκαμπριέλ εξηγώντας το τι ακριβώς συμβόλιζε ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός.

Ειδήσεις σήμερα:

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακυρώνει την καταδίκη του γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»

Καλλιάνος: «Σ' αγαπάω απέραντα και ζητώ συγγνώμη, έκανα ό,τι μπορούσα» - Το μήνυμά του για τον πατέρα του

Καιρός: Χωρίς μποφόρ, με κοντομάνικο στα νησιά, αλλά με ομπρέλα στα βόρεια ορεινά - Η πρώτη πρόβλεψη για το Πάσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης