Συγκλονιστικός, για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας πόσο έχει ωριμάσει όχι μόνο ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος, ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη των Μπακς επί των Πίστονς.
Από τη μία η αθώωση του αστυνομικού που δολοφόνησε τον Τζέικομπ Μπλέικ και από την άλλη τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Καπιτώλιο της Ουάσινγκτον, το βράδυ της Τετάρτης... Ο «Greek Freak» δεν θα μπορούσε να σιωπήσει. Έτσι, δήλωσε ότι θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις του για ν' αλλάξουν τα πράγματα, προκειμένου να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τον γιο του.
Είπε χαρακτηριστικά: «Ως Γιάννης θέλω την αλλαγή. Ξέρω ότι η ομάδα μου κάνει το ίδιο. Όποτε βλέπουμε κάτι λάθος, θα μιλάμε. Το ΝΒΑ και οι Μπακς μας δίνουν αυτή την πλατφόρμα για να μιλήσουμε για ό,τι μας ενοχλεί».
«Όταν σταματήσω το μπάσκετ, το παιδί μου θα μεγαλώσει στις ΗΠΑ και το παιδί μου είναι μαύρο. Και δεν μπορώ να φανταστώ ότι περάσει αυτά που βλέπω στην τηλεόραση. Αν όσο ζω και αναπνέω μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω, έστω σε ποσοστό 5%, θα το κάνω» συμπλήρωσε.
"As Giannis, I stand for change. As my team, we stand for change. Whenever we see something that's not right, we are going to speak up and use our platform the right way." pic.twitter.com/OA8bP5amGt
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.