Serie A: Τρελή ανατροπή για Ίντερ με Λουκάκου, κορυφή για Σασουόλο - Δείτε τα γκολ

Serie A: Τρελή ανατροπή για Ίντερ με Λουκάκου, κορυφή για Σασουόλο - Δείτε τα γκολ

Η Τορίνο προηγήθηκε 0-2, αλλά ο Λουκάκου με δύο γκολ και δύο ασίστ γύρισε το ματς σε 4-2 για την Ίντερ - Στην 1η θέση η θαυματουργή Σασουόλο, τριάρα και 2η στη Serie A η Ρόμα

lukakuu
Οταν ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται στο χορτάρι, όλα στην Ίντερ θα πάνε καλά. Ακόμα και στην περίπτωση που ένα απόγευμα φαίνεται ότι... στραβώνει από νωρίς. Οπως συνέβη στο εντός 4-2 κόντρα στην Τορίνο. Η Γκρανάτα σόκαρε αρχικά τους γηπεδούχους, καθώς στο 62' προηγήθηκε με δύο γκολ στο “Τζουζέπε Μεάτσα”. Ο Τζάτζα (45'+2') και ο Ανσάλδι με πέναλτι (62'), έφτιαξαν το 0-2 για τους φιλοενούμενους, που όμως δέχτηκαν την ισοφάρισε σε μία στιγμή.

Ο Λουκάκου βρήκε στο δοκάρι (64'), αλλά στην εξέλιξη της φάσης μπόρεσε να στρώσει στον Αλέξις Σάντσες για το 1-2, ενώ οι δυο τους άλλαξαν ρόλους στο 2-2 (67'). Ο Βέλγος επιθετικός όμως δεν είχε σταματημό. Με δικό του πέναλτι έγινε η ανατροπή (84'), ενώ σε αντεπίθεση στο φινάλε (90') έστειλε πάρε βάλε στον Λαουτάρο Μαρτίνες.. Η νίκη αυτή έστειλε την Ιντερ στο -1 από τη Γιουβέντους και την τετράδα και ο Λουκάκου διόρθωσε ένα απόγευμα που μύριζε... μπαρούτι για τον Αντόνιο Κόντε.


Με το «αριστερό» το ντεμπούτο του Πραντέλι στον πάγκο των «βιόλα»



Ο Τσέζαρε Πραντέλι πριν από λίγες ημέρες, επέστρεψε στην αγαπημένη του Φιορεντίνα. Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη, με την Μπενεβέντο να φεύγει με το διπλό από την έδρα των «βιόλα».

Κλείσιμο
Ένα ματς το οποίο είχε ελάχιστες φάσεις, βρήκε νικήτρια την Μπενεβέντο, η οποία επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, χάρη στο γκολ του Ιμπρότα στο 52’.

ΠΡΩΤΗ (ΜΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ) Η ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΑΣΟΥΟΛΟ

Εν αναμονή της αποψινής δοκιμασίας της Μίλαν στη Νάπολη (21:45), η εκπληκτική Σασουόλο απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής της Serie A. Αν, μάλιστα, ηττηθεί η παρέα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η ομάδα του Γιώργου Κυριακόπουλου θα είναι μόνη πρώτη, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αγωνιστική. Με τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ να μένει στον πάγκο, η (αήττητη μέχρι τώρα) Σασουόλο πέρασε και από την έδρα της Ελλάς Βερόνα (2-0), η οποία είχε τέσσερα (!) δοκάρια και πλήρωσε τα κέφια του δίδυμου Ζερεμί Μπογκά – Ντομένικο Μπεράρντι, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ ύστερα από ασίστ του δεύτερου (42'), ο οποίος με την σειρά του σφράγισε την πέμπτη νίκη σε οκτώ αγωνιστικές, μετά από ασίστ του Μπογκά (76').

Με Μχιταριάν μια ανάσα από κορυφή!


Η Ρόμα δε σταματά να εντυπωσιάζει και συνεχίζει τη δική μας της μάχη για την κορυφή της Serie A. Οι Τζιαλορόσι συνέχισαν την απίθανη παράδοση (έχει χάσει μόλις 1 από τα 27 τελευταία εντός έδρας ματς της με την Πάρμα), διέλυσαν τους φιλοξενούμενους με 3-0 και βρέθηκαν στην 2η θέση, μαζί με τη Μίλαν, αλλά με ματς περισσότερο. Ηταν το 16ο παιχνίδι που παραμένουν αήττητοι. Στον αντίποδα, η Πάρμα παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Μχιταριάν είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής των Τζιαλορόσι, μιας και ο Αρμένιος έφτασε τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα. Σοβαρότητα στην επίθεση, βελτίωση στην άμυνα και οι Ρωμαίοι «καθάρισαν» σε ένα ημίχρονο την αντίπαλό της. Στο 28' ο Μπόρχα Μαγιοράλ άνοιξε το σκορ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μχιταριάν με ένα εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 40' ήρθε και το τρίτο γκολ, όταν από ωραία ενέργεια του Κάρσντορπ, ο Αρμένιος σημείωσε το 3-0. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με τον Φονσέκα να κάνει πέντε αλλαγές για να δώσει ανάσες στους βασικούς. Αλλωστε, ακολουθούν τα εκτός έδρας ματς με Κλουζ και Νάπολι για Europa League και Serie A αντίστοιχα.

Πρώτη απόδραση και… ανάσα για τη Μπολόνια


Η ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είχε φύγει με μηδενικό απολογισμό στα πρώτα τρία ματς μακριά από την έδρα της στη φετινή Serie A. Και κάπως έτσι, ο κλοιός στένεψε, φέρνοντας τους Ροσομπλού μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, το σερί σταμάτησε οριστικά στη Γένοβα, από όπου η Μπολόνια κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο κόντρα στη Σαμπντόρια και μάλιστα με ανατροπή. Το αυτογκόλ του Ρετζίνι στο 44’ και ο διεθνής σκόρερ, Ορσολίνι στο 52’ γύρισαν από την ανάποδη το ματς μετά το γρήγορο 1-0 των Μπλουτσερκιάτι με τον Θόρσμπι και χάρισαν τη νίκη, που έστειλαν τη Μπολόνια στους 9 βαθμούς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Κλαούντια Ρομάνι - Φερνάντα Κολόμπο: Φόρεσαν τη στολή του διαιτητή!

Βιεϊρίνια: «Άξιζε την ευκαιρία ο Γκαρσία, με τον Φερέιρα ήμουν πάντα καθαρός απέναντι του»

Εθνική Ανδρών μπάσκετ: Κλήθηκαν Ρογκαβόπουλος και Κακλαμανάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης