Βιεϊρίνια: «Άξιζε την ευκαιρία ο Γκαρσία, με τον Φερέιρα ήμουν πάντα καθαρός απέναντι του»

Βιεϊρίνια: «Άξιζε την ευκαιρία ο Γκαρσία, με τον Φερέιρα ήμουν πάντα καθαρός απέναντι του»

Για την επιστροφή του στην ομάδα του ΠΑΟΚ, τον βαθμό ετοιμότητας του, τον Πάμπλο Γκαρσία αλλά και για τον Αμπέλ Φερέιρα μίλησε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

VIERINHA
Μιλώντας στο κανάλι της NOVA, ο Πορτογάλος μπακ του ΠΑΟΚ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ουρουγουανό τεχνικό του Δικεφάλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ άξιζαν την ευκαιρία για να αναλάβουν την πρώτη ομάδα.

Μάλιστα, του έγινε ερώτηση και για τις σχέσεις του με τον πρώην προπονητή της ομάδας, Αμπέλ Φερέιρα, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να απαντά πως από την δική του πλευρά ήταν όλα καλά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

«Όπως έχω πει αρκετές φορές γύρισα σπίτι. Οπότε πάντα όταν γυρνάς στο σπίτι σου νιώθεις καλά. Η ομάδα είναι καλά, σε καλή διάθεση ενώ προέρχεται από νίκες που είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε όλο αυτό το διάστημα να δουλέψουμε στα θέλω του προπονητή και είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Για τους Πάμπλο Γκαρσία και Μίροσλαβ Σνάουτσερ:

«Η κατάσταση μπορώ να πω πως είναι διαφορετική. Τελευταία φορά που συνεργάστηκα μαζί τους ήταν ποδοσφαιριστές, τώρα είναι προπονητής ο ένας και βοηθός προπονητή ο άλλος. Υπάρχει σεβασμός και από τις δύο πλευρές που είναι το σημαντικό, οπότε για εμένα είναι πιο εύκολο να συνεργαστώ μαζί τους. Είναι ευχάριστο πιστεύω ότι άξιζαν την ευκαιρία και εγώ και όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε εδώ για να μάθουμε από αυτούς και να μπορέσουμε να τους βοηθήσουμε για να γίνουν καλύτεροι».

Για τα νέα πρόσωπα του ρόστερ και αν πρόλαβε να τους γνωρίσει:

«Τους περισσότερους ναι, δυστυχώς κάποια παιδιά ήταν στις Εθνικές αλλά έχουμε χρόνο να γνωριστούμε. Έχουμε ποιότητα, καλούς παίκτες με καλό χαρακτήρα, οπότε θα είναι ευχάριστη η συνεργασία μας».

Για το αν ανυπομονεί για το πρώτο του παιχνίδι:

«Ναι, γιατί ήμουν αρκετό καιρό εκτός και ανυπομονώ να μπω ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι είμαι 100% έτοιμος, θέλω ακόμα λίγο χρόνο αλλά θέλω πάρα πολύ να παίξω».

Για το διάστημα που ήταν εκτός ομάδας:

«Δεν θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό. Ήταν δύσκολο αλλά πέρασε. Περασμένα, ξεχασμένα, τώρα είμαι εδώ και κοιτάω το πως θα βοηθήσω την ομάδα».

Για την ανάκριση του από την Κ12 του ΠΑΟΚ και αν ήταν πιο δύσκολο όταν του το ρώτησαν εκείνα:

«Γενικά είναι δύσκολη ερώτηση. Όλοι ήξεραν τι ήθελα εγώ αλλά δυστυχώς πέρασε καιρός μέχρι να επιστρέψω, αλλά όπως είπα πριν, περασμένα- ξεχασμένα. Τώρα θέλω να δουλέψω για να καλύψω το χαμένο έδαφος».

Για το τι περιμένει από την ομάδα;

«Όπως είπε ο προπονητής, να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι και να μπορούμε να δίνουμε το 100% μας στον σύλλογο, γιατί το αξίζει. Για μένα, όπως έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια, θα δώσω ότι μπορώ για αυτή την ομάδα».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Περιμένουμε ανάλογη εικόνα με τα τελευταία παιχνίδια από τον ΠΑΣ. Πρόκειται για μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, πιέζει και τρέχει αρκετά. Θα μας δυσκολέψει αλλά παίζουμε στην Τούμπα και θέλουμε μόνο τη νίκη».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ:

«Νομίζω ότι αν εμείς είμαστε καλά δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε το τι θα κάνει ο αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%. Θα πρέπει να προσέχουμε φυσικά την άμυνα, όπως σε κάθε παιχνίδι. Αλλά πρέπει να εστιάσουμε στο τι κάνουμε εμείς για να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τις σχέσεις του με τον Φερέιρα και αν όλα ήταν καλά:

«Το έχω πει και παλιότερα, από την δική μου πλευρά όλα ήταν μια χαρά και πάντα ήμουν καθαρός απέναντι του. Οπότε από την δική μου πλευρά όλα ήταν καλά».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Η «μάχη» των WAGS: Δικαιώθηκε η σύζυγός του Βάρντι για τις κατηγορίες της Ρούνεϊ για διαρροή ειδήσεων


Συνάντηση Σπανούλη-Αντετοκούνμπο στο ΣΕΦ

Έπεσαν υπογραφές για τη διπλή ανάπλαση σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας και Βοτανικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης