ΗΠΑ: O τελευταίος αναποφάσιστος του Οχάιο

ΗΠΑ: O τελευταίος αναποφάσιστος του Οχάιο

Σαν τον τελευταίο των Μοικανών παρουσιάζει το περιοδικό «New York» τον 18χρονο Τζέικομπ Ράιλι, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος αναποφάσιστος του Οχάιο

Την απουσία αλληλεγγύης προς την Ελλάδα καταγγέλλει η Ομπρί
ΗΠΑ: O τελευταίος αναποφάσιστος του Οχάιο
Σαν τον τελευταίο των Μοικανών παρουσιάζει το περιοδικό «New York» τον 18χρονο Τζέικομπ Ράιλι, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος αναποφάσιστος του Οχάιο.

Στην πολιτεία κλειδί η οποία κρίνει συνήθως τον νικητή των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, δεκάδες τρόποι βρήκαν οι υποψήφιοι για να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους. Διαφημιστικά τηλεοπτικά σποτ, ενημέρωση από πόρτα σε πόρτα, έξυπνα ραδιοφωνικά τζινκλ και στοχευμένα email προσπάθησαν να πείσουν τους αναποφάσιστους να ψηφίσουν τον καταλληλότερο υποψήφιο. Όμως την ημέρα των εκλογών, το «New York» υποστηρίζει ότι εντόπισε τον άνθρωπο που δεν έχει ακόμα καταλήξει στο ποιόν να επιλέξει. Ετσι λοιπόν ο 18χρονος Τζέικομπ Ράιλι από το Ρουτσατάουν, φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Μαλόουν, παρά το καταιγισμό πολιτικών μηνυμάτων που δέχθηκε ακόμα δεν έχει αποφασίσει.

«Είμαι κοντά στο 50-50 τώρα. Εχω ακόμα χρόνο», λέει λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες και δικαιολογεί την αναποφασιστικότητα του λέγοντας ότι από τη μία υποστηρίζει την οικονομική πολιτική του Ομπάμα αλλά από την άλλη προτιμά την περισσότερο πιστή θέση στην οικογένεια και τη θρησκεία του Ρόμνει.

Κλείσιμο
«Θα κάνω περισσότερη έρευνα, θα μιλήσω με κόσμο που είναι περισσότερο σίγουροι για τον ποιον θα ψηφίσουν και τότε θα επιλέξω κι εγώ», συμπληρώνει. Εξηγεί μάλιστα πως όλους αυτούς τους μήνες της προεκλογικής καμπάνιας, προτίμησε να αποφεύγει να βλέπει διαφημιστικά πολιτικά σποτ, να συμμετέχει σε πολιτικές συζητήσεις με φίλους και συγγενείς ώστε με καθαρό μυαλό να καταλήξει.
 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης