Τι ψηφίζει το star system των ΗΠΑ

Τι ψηφίζει το star system των ΗΠΑ

Ο Μπάρακ Ομπάμα συνεχίζει να προηγείται τόσο στις δημοσκοπήσεις, όσο και ανάμεσα στους celebrities....

Τι ψηφίζει το star system των ΗΠΑ
Καθώς οι ΗΠΑ βρίσκονται σήμερα στον πυρετό των προεδρικών εκλογών, οι σταρ παίρνουν θέση: ποιοι συνεχίζουν να πιστεύουν στο όραμα του Μπάρακ Ομπάμα και ποιοι θεωρούν πως η πολιτική του Μιτ Ρόμνεϊ θα φέρει καλύτερες μέρες στην Αμερική;
 
Ως λαός που αγαπά το star system και επηρεάζεται από τα media, οι Αμερικάνοι δεν αποκλείεται να εμπιστευτούν στις προτιμήσεις των αγαπημένων τους καλλιτεχνών για τη σημερινή αναμέτρηση.
 
Ο Μπάρακ Ομπάμα, λοιπόν, συνεχίζει να προηγείται τόσο στις δημοσκοπήσεις, όσο και ανάμεσα στους celebrities. Ήδη, η Kέιτι Πέρι εξέφρασε την στήριξή της στον πρόεδρο, δίνοντας συναυλία σε προεκλογική ομιλία του.

Κλείσιμο
Από το χώρο του τραγουδιού, το ζεύγος Μπιγιονσέ και Jay-Z εμπιστεύεται τον Ομπάμα, δίνοντας μάλιστα εκατομμύρια δολάρια σε εράνους του κόμματός του.  
 
Ένα ακόμη λαμπερό ζεύγος του star system, αυτό των Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, ψηφίζει σήμερα το Δημοκρατικό κόμμα, όπως και κάποιοι ακόμη διάσημοι συνάδελφοι τους, όπως οι Εύα Λονγκόρια, Σκάρλετ Γιόχανσον, Χίλαρι Νταφ και Τζορτζ Κλούνεϊ. Φυσικά, ο Ομπάμα είχε ανέκαθεν την αμέριστη συμπαράσταση της δημοφιλούς παρουσιάστριας Όπρα Γουίνφρεϊ.

Όμως, ο Μιτ  Ρόμνεϊ έχει και αυτός κάποιους επώνυμους ψηφοφόρους. Από τη μεγάλη οθόνη, την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου έχουν εκδηλώσει οι Τζέιμς Κάαν, Σιλβέστερ  Σταλόνε, Άνταμ Σάντλερ, Σοφία Μπους, αλλά και ο Γιον Βόιτ, σε αντίθεση με την κόρη του, Αντζελίνα Τζολί. Ως γνωστόν, ο Κλιντ Ίστγουντ είχε μιλήσει σε επίσημες προεκλογικές συγκεντρώσεις του κόμματος.
 
Ο αστέρας της hip hop, 50 Cent, μάλλον εκπλήσσει με την στήριξη του στον Ρόμνεϊ, ενώ και ο μπασίστας/τραγουδιστής των Kiss, Τζιν Σίμονς, φαίνεται πως αρέσκεται στο... «σκληρό ροκ» της πολιτικής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης