Ασημακοπούλου στην Κομισιόν για τον κοροναϊό: Πώς θα αντιμετωπίσει η ΕΕ τυχόν εξάπλωση του ιού;

Ασημακοπούλου στην Κομισιόν για τον κοροναϊό: Πώς θα αντιμετωπίσει η ΕΕ τυχόν εξάπλωση του ιού;

H Ελληνίδα ευρωβουλευτής επισημαίνει οτι η μετάδοση του ιού προχωρά με εκπληκτική ταχύτητα

anna_missel
Γραπτή ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου για την ανησυχητική έξαρση του κοροναϊού (2019-nCoV).

Η κυρία Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στα εκατοντάδες κρούσματα της νέας επιδημίας πνευμονίας που στοίχισε μέχρι τώρα τη ζωή 17 ανθρώπων στην Κίνα, σύμφωνα με τις αρχές του Πεκίνου.

H Ελληνίδα ευρωβουλευτής επεσήμανε οτι η μετάδοση του ιού προχωρά με εκπληκτική ταχύτητα, καθώς κρούσματα του νέου κοροναϊού έχουν πλέον εντοπιστεί στην Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία, και τις ΗΠΑ, ενώ οι εορταστικές εκδηλώσεις για το νέο έτος στην Κίνα αυξάνουν τις πιθανότητες της περαιτέρω εξάπλωσής του.

Η Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου ρωτά την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τoν μηχανισμό PREPARE, πώς προτίθενται να αντιμετωπίσουν μια πιθανή εξάπλωση του ιού στην Ευρώπη και πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να ανέβει το επίπεδο συναγερμού από 1 που είναι σήμερα σε 2 ή 3.

anna_misel
H Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου,Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης