Φωτογραφίες: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τους άνδρες των ΜΑΤ που τον έσωσαν το 2012

Φωτογραφίες: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τους άνδρες των ΜΑΤ που τον έσωσαν το 2012

Μετά την πισώπλατη επίθεση που είχε δεχτεί από κουκουλοφόρους στο κέντρο της Αθήνας

bogmat1
Θρασεία, πισώπλατη επίθεση, που είχε σοκάρει το πανελλήνιο, είχε δεχτεί το 2012 ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, τότε, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο κέντρο της Αθήνας. Τρεις άνδρες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, είχαν στήσει ενέδρα στον δημοσιογράφο και σημερινό υποψήφιο της ΝΔ στην Α' Αθηνών, και του επιτέθηκαν καθώς επιχειρούσε να μπει στο όχημά του.

Οι άγνωστοι είχαν χτυπήσει επί ώρα στο κεφάλι και στο σώμα τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, κυρίως με κλωτσιές, ενώ τον έσυραν στο οδόστρωμα και το πεζοδρόμιο, αναφερόμενοι παράλληλα στον ΣΚΑΪ και το Μνημόνιο. Το θύμα της επίθεσης είχε μεταφερθει στο ΚΑΤ.







Πριν λοιπόν από την πρόσφατη... καταδρομική του στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συναντήθηκε με δύο άνδρες της Αστυνομίας, που έχουν ξεχωριστή σημασία για εκείνον: είναι οι άνθρωποι που τον έσωσαν... Δείτε τι έγραψε στο Facebook:

Κλείσιμο
«Πριν την «καταδρομική» μου στο ΑΤ Εξαρχείων την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκα δυο φίλους: Τον Γιώργο και τον Βασίλη. Είναι οι δύο άνδρες της ΥΑΤ που με έσωσαν από τα χέρια των τραμπούκων το 2012. Με υποδέχθηκαν στην κλούβα έξω από το Πολυτεχνείο, όπως αργότερα οι συνάδελφοί τους στο Πεδίον του Άρεως, και μαζί με τα άλλα παιδιά, τους «ματατζήδες» που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταστήσει στατικούς στόχους των μολοτοφόρων και που βγάζει στη σέντρα για καψώνι, τα είπαμε για ώρα. Μην πολυλογώ. Η ΕΛΑΣ είναι το κράτος και εμείς οφείλουμε να την εξοπλίζουμε και να την καλύπτουμε ούτως ώστε να κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει και μπορεί. Δεν χωράνε δικαιολογίες, ούτε καθυστερήσεις. Η αστική δημοκρατία δεν είναι έρμαιο κανενός ιδεοληπτικού χώρου». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης