Κουτσούκος για αφορολόγητο: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους φορολογούμενους και την μεσαία τάξη

Κουτσούκος για αφορολόγητο: Η κυβέρνηση εμπαίζει τους φορολογούμενους και την μεσαία τάξη

«Ο πανικόβλητος κ. Τσίπρας στην προσπάθειά του να περισώσει ότι μπορεί από τα συντρίμμια του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο επικεφαλής του τομέα Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ

4707116
Για εμπαιγμό των φορολογούμενων κατηγορεί την κυβέρνηση ο κ. Γιάννης Κουτσούκος με αφορμή την τροπολογία για το αφορολόγητο που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών στην Βουλή.

Ο επικεφαλής του τομέα Οικονομικών του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Ηλείας σε δήλωσή του επισημαίνει ότι «Ο πανικόβλητος κ. Τσίπρας στην προσπάθειά του να περισώσει ότι μπορεί από τα συντρίμμια του ΣΥΡΙΖΑ, ανακοινώσε την κατάργηση της δικής του διάταξης (Αρ. 10, Ν. 4472/2017) για την μείωση του αφορολόγητου» και εξηγεί πως «Η Τροπολογία όμως που κατέθεσε προ ολίγου η Κυβέρνηση ακυρώνει και καταργεί τα περίφημα αντίμετρα, για τη μείωση του ΕΝΦΙΑ, τη μείωση των συντελεστών στην κλίμακα Φορολογίας Εισοδήματος, τη μείωση της Εισφοράς Αλληλεγγύης, προβλεπόμενα να ισχύσουν από 1-1-2020».

«Πρόκειται για εμπαιγμό των υπερφορολογημένων- από το ΣΥΡΙΖΑ- πολιτών και κυνική ακύρωση των προσδοκιών που καλλιέργησε ο κ. Τσίπρας για δήθεν μείωση των φορολογικών βαρών» συνεχίζει ο κ. Κουτσούκος για να υπογραμμίσει «Μοναδική επιλογή για την Κυβέρνηση, προκειμένου να αποφύγει τον πλήρη ευτελισμό αποτελεί η ψήφιση της Πρότασης Νόμου που το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει από τον Φεβρουάριο, για τη μη μείωση του αφορολόγητου, η οποία πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την ψήφισή της, όπως ορίζει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης