Κουτσούκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στα ψηφοδέλτιά του τα ονόματα της διαπλοκής που δήθεν θα διέλυε

Κουτσούκος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στα ψηφοδέλτιά του τα ονόματα της διαπλοκής που δήθεν θα διέλυε

«Ο πρωθυπουργός προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ψευδώνυμες προοδευτικές συμμαχίες και πρόθυμους πρώην Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που τώρα μετάνιωσαν» είπε ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ 

4649954
Οξύτατη επίθεση στο Μέγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «είναι μια κυβέρνηση σε αποδρομή, που λέει ψέματα και εξυπηρετεί μόνο τα μεγάλα συμφέροντα και τις επιθυμίες των δανειστών».

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο της Αναπτυξιακής Τράπεζας είπε πως ο πρωθυπουργός «προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από ψευδώνυμες προοδευτικές συμμαχίες και πρόθυμους πρώην Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που τώρα «μετάνιωσαν», όπως είπε ο κ. Τσίπρας. Αλήθεια, σε τι μετάνιωσαν όλοι αυτοί, οι πρωτοκλασάτοι Υπουργοί του Κ. Σημίτη, του Γ. Α. Παπανδρέου και δεν έχουν το θάρρος να το πουν;» και απευθυνόμενος στα μέλη της πλειοψηφίας σημείωσε «λέτε ψέματα στο λαό και χαϊδεύετε αυτιά, ενώ εξυπηρετείτε μόνο μεγάλα συμφέροντα και τις επιθυμίες των δανειστών».

Μιλώντας για την χθεσινοβραδινή συνέντευξη του κ. Αλέξη Τσίπρα υπογράμμισε «Χαρακτηριστικό παράδειγμα από τη χθεσινή συνέντευξη του Πρωθυπουργού, είναι η αναφορά του για την μη μείωση του αφορολόγητου, από 1-1-2020, την οποία ψήφισε η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και που στο πρόσφατο Eurogroup (5-4-2019) επιβεβαίωσε ο κ. Τσακαλώτος, καθώς επίσης και η πρόβλεψή του για δημιουργία δημοσιονομικού χώρου, όταν το 3,5% πρωτογενή πλεονάσματα αποτελεί επίσης δέσμευση του κ. Τσίπρα, που οδηγεί σε αφαίμαξη της Ελληνικής Οικονομίας και με την υπερφορολόγηση - υψηλές εισφορές καθηλώνει την ανάπτυξη».

«Σε κάθε νομοσχέδιο περιλαμβάνονται μια σειρά διευθετήσεις και εξυπηρετήσεις συμφερόντων, όπως η μείωση του φόρου των μετοχών από 15% σε 10% που έγινε πρόσφατα, η παράταση στην εφαρμογή του συστήματος ελέγχου εισροών – εκροών στα καύσιμα με αποτέλεσμα να οργιάζει το λαθρεμπόριο, η σημερινή προσπάθεια νομιμοποίησης παρανομιών στους αναπτυξιακούς νόμους και τόσα άλλα που αποδεικνύουν το μέγεθος της διαπλοκής του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε σε άλλο σημείο για να προσθέσει " Ένα κουβάρι έχουν γίνει Πετσίτης- Αρτεμίου- Παππάς, Ξεπαπαδέα, Λαυρεντιάδης και εσείς αντί να απαντάτε για τη διαπλοκή μας ρωτάτε τι αδικήματα διέπραξαν. Τελικά, τα ονόματα της διαπλοκής που ο κ. Δραγασάκης έλεγε ότι θα αποκάλυπτε μέσα στην αίθουσα της Βουλής τα διαβάζουμε στα ψηφοδέλτιά σας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης