Κουρουμπλής στον ΘΕΜΑ 104,6 για το δάνειο Πολάκη: Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;

Κουρουμπλής στον ΘΕΜΑ 104,6 για το δάνειο Πολάκη: Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;

«Αν ο Πολάκης πληρώνει αυτά τα λεφτά, να ερευνηθεί από πού βρίσκει τα λεφτά και τα πληρώνει» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

kourobulsi-n1
«Αν ήταν ευνοϊκό το δάνειο Πολάκη, θα είχα τις ενστάσεις που έχετε κι εσείς. Θα κάτσω να συζητώ για βουλευτές που έχουν δάνειο; Και λοιπόν;» δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής για την αποκάλυψη από το Πρώτο ΘΕΜΑ ότι ο αναπληρωτής υπ. Υγείας πήρε προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ από την Attica Bank.



Σχολίαζοντας τις εξηγήσεις που έδωσε ο κ. Πολάκης ότι πήρε το δάνειο για να καλύψει «τις ανάγκες του οικογενειακού και πολιτικού του βίου!!!», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε «δεν ξέρω ο καθένας υπό ποιες συνθήκες παίρνει ένα δάνειο. Ο καθένας μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη στιγμή και να πάρει ένα δάνειο».

«Όταν τα δάνεια που παίρνει κάποιος είναι εξασφαλισμένα δεν έχω καμία ένσταση» πρόσθεσε στο ίδιο ύφος ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας.

Ωστόσο παρατήρησε ότι «αν ο Πολάκης πληρώνει αυτά τα λεφτά, να ερευνηθεί από πού βρίσκει τα λεφτά και τα πληρώνει. Αυτό να ψάξετε, να μας πουν και οι άλλοι που χρωστάνε 1 εκατομμύριο τι κάνουν».

Παρά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί από την παράνομη ηχογράφηση από τον Παύλο Πολάκη της συνομιλίας που είχε με τον Γιάννη Στουρνάρα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής επέμεινε ότι «το ηθικό πλεονέκτημα (σ.σ. του ΣΥΡΙΖΑ) υπάρχει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης