Κουτσούκος: H κυβέρνηση να ακυρώσει και τον νόμο Κατρούγκαλου

4621710

Ο Γιάννης Κουτσούκος ζητά την ακύρωση του νόμου Κατρούγκαλου με αφορμή την κατάθεση νομοσχεδίου για την ακύρωση του μέτρου περικοπής των συντάξεων που ψήφισε η κυβέρνηση

Την πλήρη υιοθέτηση της πρότασης του Κινήματος Αλλαγής που προβλέπει κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου ζητά ο κ. Γιάννης Κουτσούκος με αφορμή την κατάθεση νομοσχεδίου για την ακύρωση του μέτρου περικοπής των συντάξεων που ψήφισε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

«Όπως έχουμε δηλώσει επανειλημμένα, χαιρόμαστε που ο κ. Τσίπρας θα ψηφίσει μέρος της Πρότασης Νόμου που έχουμε καταθέσει για την μη περικοπή των «παλαιών» συντάξεων και θα «ξεψηφίσει» την δική του που τις περικόπτει» αναφέρει ο κ. Κουτσούκος σε ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Ελπίζουμε ότι θα ψηφίσει και το υπόλοιπο μέρος των προτάσεών μας για την κατάργηση του Νόμου Κατρούγκαλου, ώστε να διασωθούν και οι νέες συντάξεις που χορηγούνται μειωμένες κατά 30% και να αντιμετωπιστούν οι ακραίες αδικίες των συντάξεων χηρείας και των επιδομάτων φτώχειας που λαμβάνουν ως σύνταξη χιλιάδες συνταξιούχοι μετά την περικοπή του ΕΚΑΣ».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μ.ΠΑΣΟΚ

ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΛΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ,ΚΑΨΙΜΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΤΥΠΩΘΗΚΕ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης