Σαμαράς: Ο Τσίπρας στήνει... Μαδουριστάν

Σαμαράς: Ο Τσίπρας στήνει... Μαδουριστάν

«Θα τους πάω μέχρι τέλους. Ο μόνος τρόπος να αμυνθείς είναι να τους κάνεις μήνυση» δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός για την υπόθεση Novartis

«Σπατάλη στο χώρο της δημόσιας υγείας υπήρχε, και μεγάλη μάλιστα. Διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου υπήρχε. Η κυβέρνησή μου ήταν εκείνη που έκοψε τη σπατάλη στο χώρο της υγείας και χτύπησε όσο κανείς στο παρελθόν τη διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου. Το 2011 η δημόσια δαπάνη για το φάρμακο ήταν 5,8 δισεκατομύρια. Και το 2014 την είχαμε ρίξει στο 2,1. Δηλαδή μείωση 63,4%. Ανάμεσα στο 2011 και το τέλος του 2014 ψηφίσαμε πολιτικές που τελείωναν το "πάρτι" για τα καλά. Και το σπουδαιότερο, τις εφαρμόσαμε! Με πολύ μεγάλη δυσκολία,γιατί όλοι όσοι "έχαναν", αντιστάθηκαν λυσσαλέα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τότε απέναντι! Και καταψήφιζε τα πάντα... Κι έρχονται σήμερα όσοι συμμάχησαν τότε με τη διαφθορά να καταγγείλουν όσους χτύπησαν τότε τη διαφθορά κι έφεραν αποτελέσματα. Αυτό είναι ό,τι πιο σάπιο υπάρχει στο "παλιό"» δηλώνει ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «τα Νέα».

Ο πρώην πρωθυπουργός αποδίδει τα καταγγελλόμενα ότι χρηματίστηκε από τον αντιπρόεδρο της Novartis σε προσπάθεια αντεκδίκησης. «Προφανώς είναι αντεκδίκηση. Πήγαν να διασπάσουν τη ΝΔ. Δεν τους βγήκε! Πήγαν να διαχωρίσουν τον λαό από τη ΝΔ. Δεν τους βγήκε. Ο Κυριάκος το χειρίστηκε πολύ καλά. Πήγαν να βγάλουν "ακραίους" και "γραφικούς" όσους κατέβηκαν στο Σύνταγμα. Ο θαρραλέος Μίκης τους το χάλασε. Κι ύστερα πέρασαν στην αντεκδίκηση για το συλλαλητήριο. Όχι απλώς σε "αντιπερισπασμό"... Ο χρόνος που επέλεξαν το δείχνει -ακριβώς μια μέρα μετά. Τα λάθη που έκαναν στην καθοδήγηση των στημένων "ανώνυμων" μαρτύρων, τι δείχνουν όλα αυτά; Βιασύνη και πανικό δείχνουν!» τονίζει ο κ. Σαμαράς στα Νέα και τον δημοσιογράφο Διονύση Νασόπουλο.

«Προσπάθησαν να με εμπλέξουν σε μια βρωμερή υπόθεση. Χωρίς στοιχεία, χωρίς αποδείξεις, με στημένους ανώνυμους μάρτυρες, με δικογραφία γεμάτη λάθη, που καταρρέει. Εγώ απαντώ στη συκοφαντία μηνύοντας τους συκοφάντες. Κι όποιος άλλος χρειαστεί να ελεγχθεί,θα μηνυθεί στην πορεία. Θα τους πάω μέχρι τέλους!» επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς. 

«Εγώ ξέρω ότι είμαι καθαρός και αθώος. Άλλοι πρέπει να ανησυχούν» αναφέρει και προσφέρει αναφερόμενος στη μήνυση που έχει προαναγγείλλει ότι θα καταθέσει εναντίον του Αλέξη Τσίπρα: «Η σημερινή Βουλή δεν θα τον παραπέμψει γιατί ο ίδιος προστατεύεται από την ασυλία που του δίνει η τωρινή πλειοψηφία. Αλλά στην επόμενη Βουλή δεν θα έχει την πλειοψηφία και δεν θα έχει ασυλία. Και τότε...».

«Ο κόσμος καταλαβαίνει πια ότι στήθηκε μια κανονική σκευωρία. Ο κόσμος ξέρει ποιοι χτύπησαν τη διαφθορά και ποιοι συμμάχησαν μαζί της. Ο κόσμος ξέρει ποιοι πάνε να στήσουν καθεστώς Μαδούρο στην Ελλάδα. Κι έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πέσει στο λάκκο που έσκαβε για άλλους» τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς και καταλήγει: «Όλοι όσοι επιθυμούν "φυγή προς τα μπρος" για τη χώρα, με μεταρρυθμίσεις, δεν πρόκειται να συμβιβαστούν με το Μαδουριστάν που στήνει ο κ. Τσίπρας». 

ΣΧΟΛΙΑ (131)

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟ 1989.

Πρωην ΝΔ

Όλα εδώ πληρώνονται. Συμφωνώ κυρίως με τον Ζωγραφιώτη πιο κάτω και με πολούς από εσάς. Είναι μεγάλη ευκαιρία να ξεσβρωμίσει η Κατάσταση. Παρότι τον ψήφισα για Αρχηγό, τελικά είναι ένας Αχρείος και διεφθαρμένος, κατέστρεψε την ΝΔ.

ΝΤΑΗΣ

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑ,ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Λιάπης

Ο Κούλης ζει με τον διακαή πόθο του να σε δει μια μέρα στη φυλακή, Αντωνοσαμαρά, από τότε που γκρέμισες τον πατέρα του από την εξουσία!!!! Ξεχνά βέβαια ο Κούλης ότι και ο πατέρας του με την αποστασία του τότε έριξε από την εξουσία το γέρο της δημοκρατίας , Γ. Παπανδρέου, με το 52, 76% που του είχε δώσει ο ελληνικός λαός στις εκλογές!!!!!!!!!!!Και ο πατέρας του με την αποστασία του έφερε την μετέπειτα τεράστια πολιτική ανωμαλία στη χώρα με το λαό στους δρόμους κι έξαλλο για την αποστασία , και την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Παπαδόπουλος φέροντας τη δικτατορία για 7 χρόνια, καθώς και την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο, μετά το πραξικόπημα που έκαναν σε αυτή οι δικτάτορες προσπαθώντας να δολοφονήσουν και το Μακάριο. Αυτά όλα τα ξεχνά ο Κούλης και το μόνο που θέλει είναι να βάλει τον Σαμαρά στη φυλακή που γκρέμισε τον αποστάτη πατέρα του από την εξουσία. Κοντολογίς, μύλος από τους μια ζωή καταστροφείς της χώρας μας..

Καραγιαννίδης Κ.

Όταν μηνύουμε, στηριζόμαστε στην ανεξάρτητη δικαιοσύνη, για να βρούμε το δίκιο μας ή για να εκδικηθούμε. Όταν μας μηνύουν, η δικαιοσύνη είναι διαβρωμένη και συμμετέχει σε δολοπλοκίες!

Δηλαδή τι εννοείς;

Αν σε κατηγορήσουν με παραμύθια, με τροχήλατες βαλίτσες που έχουν χρωματιστά χαρτάκια, έχεις το δικαίωμα να μην αμυνθείς; Ή θα ομολογήσεις ότι ναι τα πήρες ή θα κάνεις μήνυση στον συκοφάντη. Είσαι υποχρεωμένος να κάνεις μήνυση, είναι εθνικό σου καθήκον, γιατί δεν είναι μόνο προσωπικό σου θέμα, ήσουν πρωθυπουργός και εκπροσωπούσες την Ελληνική πολιτεία. Νομίζω ότι σας ξέφυγε σύντροφοι το πράγμα, έχουμε μια κυρία κατηγορούμενη από το αφεντικό της για κλοπή 130.000 ευρώ και πάνω στην ασαφή κατάθεσή της στήσατε ιστορία που προσβάλλει όλη την Ελλάδα

σαμαρά,

ΤΡΕΧΑΑΑ

Δεξιός

Αντώνη να η ευκαιρία να τους τρελάνεις και συ. Βάλε δικηγόρο σου την κ Ζωή Κωνσταντοπούλου και πάπαλα οι συριζαίοι

@Δεξιός

Δεν είναι κακή ιδέα... Δεν είναι καθόλου κακή ιδέα!

Φθινόπωρο 2013

Γoυστάρωωωωωωω......... ότι έκανες εσύ Σαμαρά σε άλλους, στα κάνουν εσένα τώρα! Ξέρεις τι εννοώ!

ΜΠΟΥΡΗΣ

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΝΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

Μπάμπης, θεούσα, ψηλός παναθηναικάκιας

@17:34: Γιατί, τι έχει η Ελληνική δικαιοσύνη;;;;

222

Η Ελληνική Δικαιοσύνη που εμπιστευόμαστε λέει μέσω της Ενώσεως Δικαστών κι Εισαγγελέων πως η κυβέρνηση παρεμβαίνει στο έργο της. Φαντάζομαι το λαμβάνεις υπόψιν αυτό.

Rojitos

O Γεωργιαδης μοιαζει με το θορυβο που κανει ο απορροφητηρας.ολοι λεμε και για τους δυο ....κλεισε τον μαλακα μην τον ακουμε γιατι μας εσπασε τα παπαρια.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mits01_2

Ο κ. Μητσοτάκης είχε την ευκαιρία να εκθέσει στη Γερμανίδα καγκελάριο τους βασικούς άξονες του κυβερνητικού σχεδίου που θα υλοποιήσει, εφόσον οι πολίτες εμπιστευθούν τη διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία

4
tsip00

Η Τουρκία να σταματήσει αμέσως την παραβίαση του διεθνούς δικαίου, τις παράνομες δραστηριότητες εντός της ΑΟΖ της Κύπρου, διότι παραβιάζοντας την κυπριακή κυριαρχία, παραβιάζει την ευρωπαϊκή κυριαρχία, είπε προσερχόμενος στην σύνοδο της ΕΕ ο πρωθυπουργός

4