Λοβέρδος σε Μουζάλα: «Αφήνετε τους μετανάστες να αλληλοσκοτώνονται»

Λοβέρδος σε Μουζάλα: «Αφήνετε τους μετανάστες να αλληλοσκοτώνονται»

Σε επίκαιρη ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι μεταφέρονται μετανάστες από χθες στην Αττική «χωρίς σχέδιο και χωρίς καμιά υποδομή» - «Τους πετάξατε όπου βρήκατε κι όλα αυτά για να παίξει η κυβέρνηση  το ρόλο του δήθεν ανθρωπιστή» αναφέρει χαρακτηριστικά


Λοβέρδος σε Μουζάλα: «Αφήνετε τους μετανάστες να αλληλοσκοτώνονται»
Για αδυναμία της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το προσφυγικό
μεταναστευτικό
που μετατρέπει την χώρα μας σε «αποθήκη» χιλιάδων ανθρώπων κάνει λόγο ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος
Κλείσιμο
, σε επίκαιρη ερώτησή του προς τον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μουζάλα.

«Η αδυναμία της Κυβέρνησης από πέρσι τον Φεβρουάριο, σε όλα τα επίπεδα,  έχει ως  αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων – μεταναστών στην  Ελλάδα» αναφέρει ο βουλευτής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης: ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ» για να προσθέσει: «Μετανάστες  μεταφέρονται από χθες  στην Αττική, (στο κέντρο της Αθήνας , στο Π. Φάληρο, στο Ελληνικό – Αργυρούπολη , στον  Άλιμο, κ.λπ.) χωρίς σχέδιο, χωρίς καμιά υποδομή! Η κατάσταση εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους.  Ενημερωνόμαστε μάλιστα από τους δημάρχους πως δεν πρόκειται για πρόσφυγες, αλλά για μετανάστες, (Μαροκινούς, Σομαλούς κ.λπ.)». 

Ο ίδιος επιτίθεται στον υπουργό λέγοντας πως «αφήνετε ανθρώπους να αλληλοσκοτώνονται , τους «πετάξατε» όπου βρήκατε κι όλα αυτά για να παίξει η κυβέρνηση  το ρόλο του δήθεν ανθρωπιστή. Εσείς δε προσωπικά στη  Βουλή μου είπατε πως έχετε σχέδιο για όσους επιστρέψουν  από την Ειδομένη. Δυστυχώς, αποδείχτηκε πως δεν λέγατε αλήθεια!!! Κι εσείς μεν ζητήσατε συγγνώμη από τους Δημάρχους που αντιδρούν αλλά ο Πρωθυπουργός τους χαρακτήρισε λαϊκιστές.  Ο καθηγητής του λαϊκισμού κ. Π/Θ αποκάλεσε λαϊκιστές τους Δημάρχους που από τον Σεπτέμβριο φιλοξενούν πρόσφυγες(!!!), επειδή διαμαρτύρονται διότι οι χώροι που έχουν δεν αρκούν για όσους η κυβέρνηση «πετά» μέσα σ’ αυτούς». 

Ρωτά τέλος τον κ. Μουζάλα: «α) Πως θα αντιμετωπίσετε  την τραγική κατάσταση  που κι εσείς, ως κυβέρνηση, συμβάλατε να δημιουργηθεί; β) Από πού θα βρεθούν οι πόροι για την ΑΜΕΣΟΤΑΤΗ αντιμετώπιση των αναγκών  που προκύπτουν από τα νέα δεδομένα στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ζήτημα;»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης