Βάση 50.000 «μόνιμων» μεταναστών η Ελλάδα με απόφαση ΕΕ

Βάση 50.000 «μόνιμων» μεταναστών η Ελλάδα με απόφαση ΕΕ

Οι 30.000 σε κέντρα υποδοχής και οι 20.000 μέσω επιδότησης ενοικίου - Ερώτημα αν θα πρόκειται για ένα ή για περισσότερα κέντρα υποδοχής - Ο Τσίπρας πανηγυρίζει ότι «αποκρούσαμε τις παράλογες προτάσεις» - Συνολικά θα δημιουργηθούν 100.000 θέσεις υποδοχής στην Ελλάδα και χώρες των δυτικών Βαλκανίων

Τη δημιουργία 50.000 θέσεων υποδοχής προσφύγων σε ελληνικό έδαφος δέχθηκε στη μίνι σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες η ελληνική κυβέρνηση.

Οι 30.000 - 10.000, δηλαδή, περισσότερες από όσες είχε ήδη συμφωνήσει - θα αφορούν θέσεις σε hotspots και κέντρα καταγραφής και οι «κατ' ελάχιστον» 20.000, όπως αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης, μέσω επιδότησης ενοικίου και προγραμμάτων υποδοχής σε οικογένειες.

Όπως εξήγησε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ συνολικά θα δημιουργηθούν 100.000 θέσεις υποδοχής προσφύγων: οι 50.000 στην Ελλάδα με την οικονομική συνδρομή της ΕΕ, εκ των οποίων οι 30.000 θα δημιουργηθούν ως το τέλος του 2015, και οι υπόλοιπες 50.000 θέσεις θα δημιουργηθούν στις χώρες των δυτικών Βαλκανίων (Σκόπια, Σερβία, Μαυροβούνιο, Αλβανία, Βοσνία&Ερζεγοβίνη). 

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Κομισιόν υπογράμμισε την ανάγκη να ενισχυθεί η διαχείριση των συνόρων στα ελληνικά σύνορα με την ΠΓΔΜ και την Αλβανία.

Τα 17 σημεία στα οποία συμφώνησαν οι ηγέτες των χωρών που συμμετείχαν στη σύνοδο περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την κλιμάκωση της επιχείρησης Ποσειδών στην Ελλάδα μέσω της παρουσίας της Frontex στο Αιγαίο, την έναρξη μιας νέας επιχείρησης της Frontex στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων και Ελλάδας-Αλβανίας που θα επικεντρωθεί στην έξοδο και την καταγραφή προσφύγων που δεν έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα.

Οι ηγέτες των χωρών που συμμετείχαν στη μίνι σύνοδο κορυφής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρόθεση της Ελλάδας να αυξήσει την ικανότητα υποδοχής προσφύγων με 30.000 θέσεις έως το τέλος του έτους.

Επιπλέον, επισήμαναν ότι αναμένεται χρηματοδοτική στήριξη για την Ελλάδα και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. «Αυτό αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για να λειτουργήσει σωστά το σύστημα μετεγκατάστασης έκτακτης ανάγκης», αναφέρει η κοινή δήλωσή τους.

Σε ό,τι αφορά την Τουρκία, η δήλωση της Συνόδου επισημαίνει την ανάγκη να υπάρξει στενή συνεργασία για την οριστικοποίηση και την εφαρμογή του σχέδιου δράσης ΕΕ-Τουρκίας, καθώς και την ανάγκη να τεθεί σε πλήρη εφαρμογή η συμφωνία επανεισδοχής ΕΕ-Τουρκίας και ο οδικός χάρτης για την απελευθέρωση των θεωρήσεων.

Σε ό,τι αφορά την ΠΓΔΜ, η δήλωση της Συνόδου επισημαίνει την ανάγκη άμεσων διμερών μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, αναφορικά με τη φύλαξη των συνόρων και συγκεκριμένα την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ.

Τέλος, επισημαίνεται η ανάγκη ενισχυμένης εμπλοκής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στα σύνορα Ελλάδας και ΠΓΔΜ.

Κυβερνητικές πηγές δήλωναν μετά τη λήξη της μίνι συνόδου κορυφής ότι «η επιδίωξη να δημιουργηθεί στην Αττική στρατόπεδο-γκέτο 50.000 προσφύγων, αποτράπηκε. Αντ' αυτού, η χώρα πέτυχε τις επιδοτήσεις 20.000 ενοικίων για οικογένειες προσφύγων, γεγονός που βοηθάει την αξιοπρέπεια των ίδιων και δεν δημιουργεί επιβάρυνση στις τοπικές κοινωνίες - αντίθετα, ενισχύει την αγορά. Ο υπόλοιπος σχεδιασμός παραμένει όπως εδώ και καιρό έχει αναπτυχθεί, με τις θέσεις των hotspots στα νησιά και την ίδρυση, σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 10.000 θέσεων προσωρινής φιλοξενίας στην Αττική και 10.000 θέσεων στην Βόρεια Ελλάδα».

Οι ίδιες πηγές χαρακτήριζαν σημαντικό ότι αναδείχτηκε ο ρόλος της Τουρκίας ως πύλης εισόδου, και η ανάγκη να υλοποιηθεί το σχέδιο για έλεγχο των προσφυγικών ροών από το έδαφός της.

Τσίπρας: Αποκρούσαμε παράλογες προτάσεις

Την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι απορρίφθηκαν τρεις παράλογες, όπως τις χαρακτήρισε, προτάσεις σε σχέση με την προσφυγική κρίση εξέφρασε λίγο μετά το τέλος της χθεσινής άτυπης «μίνι-Συνόδου Κορυφής» στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η πρώτη παράλογη πρόταση, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, ήταν αυτή που επί της ουσίας αφορούσε τη δημιουργία «μιας πόλης» 50.000 προσφύγων στο εσωτερικό της Ελλάδας. Η πρόταση αυτή θα ερχόταν συμπληρωματικά, όπως είπε ο πρωθυπουργός, στις ήδη ανειλημμένες δεσμεύσεις της ελληνικής πλευράς, να δημιουργήσει κέντρα υποδοχής 7.000 ατόμων στα νησιά και άλλες 20.000 θέσεις στην Αττική και τη Βόρεια Ελλάδα.Στο σύνολό τους, εξήγησε ο πρωθυπουργός, αποτελούν θέσεις προσωρινής φιλοξενίας μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία της μετεγκατάστασης. Ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε πως τελικά, αντί για τη δημιουργία μιας «κωμόπολης» 50.000 προσφύγων, έγινε αποδεκτή η ελληνική πρόταση για την προώθηση μιας διαδικασίας επιδότησης του ενοικίου 20.000 προσφύγων για το διάστημα που θα παραμένουν στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός ανέφερε οτι η πρόταση αυτή αποτελεί μια ουσιαστική συμβολή στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, ενώ ταυτόχρονα, όπως σημείωσε, θα έχει ως αποτέλεσμα την ένταξη των προσφύγων στον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Η δεύτερη παράλογη πρόταση που απερρίφθη, συμπλήρωσε ο κ. Τσίπρας, αφορούσε τη δυνατότητα μιας χώρας να μην επιτρέπει τη διελευση προσφύγων που προέρχονται από άλλη χώρα στο έδαφός της. Αν συνέβαινε αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα το σταμάτημα της ροής και τη δημιουργία ενός φαινομένου ντόμινο, που θα κατέληγε στην επιβάρυνση κυρίως της Ελλάδας. «Αντί αυτής της επιλογής, προκρίθηκε - οπως ισχύει και τώρα - η ενημέρωση της χώρας διέλευσης για τον αριθμό των προσφύγων που την αφορούν» είπε ο κ. Τσίπρας.

Η τρίτη παράλογη πρόταση που απερρίφθη, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, ήταν αυτή που αφορούσε τη δυνατότητα να υπάρχει μια νέα επιχείρηση της Frontex στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας με στόχο να αποτρέπει και να ελέγχει τις προσφυγικές ροές προς την ΠΓΔΜ. Ο έλεγχος των ροών προς τα βόρεια σύνορα θα γίνεται από τις ελληνικές αρχές. Η μοναδική ανάμειξη της Frontex θα αφορά την ταυτοποίηση περιπτώσεων προσφύγων οι οποίοι δε θα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί στα κέντρα υποδοχής στα νησιά» υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτές οι περιπτώσεις θα είναι ελάχιστες, εκτίμησε ο ίδιος, γιατί οι περισσότεροι πρόσφυγες στα νησιά επιζητούν την καταγραφή τους.

Συνεχίζοντας ο πρωθυπουργός, υπογράμμισε ότι κοινή είναι η διαπίστωση πως η Τουρκία διαδραματίζει πρωταρχικής σημασίας ρόλο σε ό,τι αφορά τις ροές των προφύγων. Η συνεννόηση με την Τουρκία είναι αυτή που θα δημιουργήσει τις συνθήκες για τη μείωση των ροών των προσφύγων, υπογράμμισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε επίσης ότι κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης υπήρξε κατανόηση έναντι της Ελλάδας, αρχής γενομένης από το γεγονός ότι ο έλεγχος των προσφυγικών ροών δεν μπορεί να γίνει στη μέση του διαδρόμου, αλλά στην είσοδό του. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης στην ανάγκη στενής συνεργασίας και συντονισμού μεταξύ της τουρκικής ακτοφυλακής και των ελληνικών λιμενικών αρχών, τονίζοντας ωστόσο ότι η κάθε χώρα πρέπει να εχει την ευθύνη φύλαξης των δικών της χωρικών υδάτων.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι στο εγγύς μέλλον θα υπάρξουν από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής συγκεκριμένες προτάσεις προς την Τουρκία, κάτι που όπως είπε δημιουργεί την ελπίδα για μια αποφασιστική αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών.

Καταλήγοντας, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως δεν υπάρχει αμφιβολία πως στο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης η ΕΕ κινήθηκε μεν με αργά βήματα αλλά προς τη σωστή κατεύθυνση. Το προσφυγικό πρόβλημα, είπε, είναι κάτι που μας ξεπερνά και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συντονισμένα από την Ευρώπη. Στην αντίθετη περίπτωση διακυβεύεται η ίδια η συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρωθυπουργός. Θα πρέπει να πρυτανεύσει η κοινή λογική, η λογική της αλληλεγγύης, του επιμερισμού της ευθύνης και της συνυπευθυνότητας.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (304)

NIKOLAS

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ, ΠΕΡΑΣΤΗΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ . ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΕΙ ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ.

zz

Χεσμένη έχω την κυβέρνηση σου , χεσμένους και όσους το παίζουνε ουμανιστές αγνοώντας της συνέπειες τον προδοτικών πράξεων τους , αυτών που το παίζουνε παντογνώστες στις υπουργικές καρέκλες τους , εσύ που λες ότι είσαι άνθρωπος θα είσαι από τους πρώτους που θα ξεσηκωθεί μόλις του μπει το παλούκι , μέχρι τότε παίξε το άνετος .

ΓΙΩΤΑ

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ , ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΝ ΣΕ ΦΤΩΧΟΣΥΝΟΙΚΙΕΣ.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

RR

Τεραστιο λαθος με απροβλεπτες συνεπειες για την κοινωνικη συνοχη και την κοινωνικη ηρεμια. Πρεπει να ερωτηθει ο ελληνικος λαος προτου η κυβερνηση αναλαβει τετοιες δεσμευσεις. Το μεταναστευτικο δε θα λυθει προτου περασουν πολλα χρονια. Στο μεταξυ οι εκατονταδες χιλιαδες που δεν θα δικαιουνται ασυλο (ιρακινοι, μπανγκλαντεσιανοι, πακιστανοι, αφρικανοι) και θα ξεμεινουν στην Ελλαδα πως θα επιβιωσουν; Νοιαστηκαν οι ευρωπαιοι αν μπορει να τους συντηρησει η ελληνικη κοινωνια; Με τα λιγα ψωροεκατομμυρια που θα μας δωσουν; Τα σκεφτηκε αυτα ο πρωθυπουργος προτου συμφωνησει;

Αγύριγο κεφάλι

Επαναλαμβάνω γιά τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ! Δεν γίνεται καμία "Ισλαμοποίηση". Αντίθετα, ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ θα γίνει. Αυτά, τα περί "ισλαμοποίησης" τα λένε οι απανταχού (όχι μόνο οι εδώ) ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Είναι το παγκόσμιο σλόγκαν τους αυτό! Να φοβίζουν έτσι τους ΑΦΕΛΕΙΣ, γιά καμιά ψήφο!.. Δεν ξέρετε τι ΖΑΓΑΡΙΑ είναι οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ και τι δούλεμα σας ρίχνουν! Φοβίζουν τον κόσμο! (Κυρίως απευθύνονται σε ΧΑΖΟΥΣ!..).

Οι πολιτες εχουν μυαλο

Οι περισσοτεροι πολιτες εχουν μυαλο και κριση και δεν ακουνε ουτε εσενα ουτε αυτους που λες.... Αυτους που λες ατομα σαν εσενα τους εκαναν τριτο κομμα δυστυχως... Οι πολιτες οπως σου ειπα δεν χρειαζονται υποδειξεις απο ανοητους σαν εσενα ....Βλεπουν τι γινεται γυρω τους και στην δικη τους την ζωη που παει απο το κακο στο χειροτερο ειδικα με αυτη την κυβερνηση.. Και κανενα αγυριγο εμμισθο κομματοσκυλο (οπου και αν ανηκει) δεν θα τους πει τι θα σκεφτονται και τι οχι, τι θα βλεπουνε και τι δεν θα βλεπουνε, τι θα λενε και τι δεν θα λενε...

παρατυπη

εισαι πολυ νοημων να σε βαλουμε σε thing tank τετοιο κελεπουρι

ΑΓΥΡΙΓΟΣ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ

ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΓΥΡΙΓΟΣ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ Ο ΠΙΟ... ΑΓΥΡΙΓΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΣΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥΑΛΕΞΗ... ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΗΝ ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΛΑΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ...

Καμια τρέλα

Το κοπρόσκυλο αυτο το πληρώνουμε δεκαετίες τώρα για να πουλάει τρέλα , για το ΠΑΣΟΚ πριν το ΣΥΡΙΖΑ

Καρντάσης

Θέλουν να ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα. Αυτά είναι τα σκοτεινά σχέδια των ισχυρών της γης. Μόνο ο Πούτιν σκέφτεται διαφορετικά και προστατεύει το λαό του και τη θρησκεία του. Αλλά αυτός είναι πανίσχυρος και τον φοβάται όλος ο πλανήτης. Κανένας δεν θα τολμήσει να σταθεί απέναντί του με τα φοβερά όπλα που διαθέτει και με τη διαστημική του τεχνολογία. Η Ελλάδα απειλείται πολύπλευρα.

imaste oli syrioi

1. Κάθε Έλληνας άνω των 40 ετών ανύπαντρος ή χωρίς παιδιά θα δίνει το 1/10 του μισθού του για τις οικογένειες προσφύγων. 2. Κάθε σπίτι που έχει μείνει άδειο στη περίπτωση που οι έλληνες ιδιοκτήτες του μετανάστευσαν στο εξωτερικό θα παραχωρείται σε πρόσφυγες. 3. Κάθε οικογένεια με παιδιά που έφυγαν στο εξωτερικό για δουλειά υποχρεώνεται να φιλοξενήσει στα κενά δωμάτια του σπιτιού της οικογένεια προσφύγων. 4. Καθε φορά που προκύπτει κάποια θέση για εργασία να προτιμώνται οι πρόσφυγες αντί οι νέοι έλληνες, αφού οι δεύτεροι έχουν τους δικούς τους να τους θρέψουν. 5. Χωράφια που μένουν ακαλλιέργητα θα δίνονται σε πρόσφυγες. 6. Αν κάποιος έχει πάνω από 2 σπίτια που νοικιάζει θα δίνει στους πρόσφυγες ένα για κάθε δύο που νοικιάζει. 7. Συσσίτια μόνο για πρόσφυγες. Λίγο μεταγενέστερα, 8. Τα παιδιά των προσφύγων να πάνε στα σχολεία μας και να γίνουν τάξεις των 40-50 ατόμων όπως γινόταν παλιότερα με τους γονείς μας ή παππούδες μας. Ξέρουμε από δύσκολα. 9. Το 1/5 της ελληνικής τηλεόρασης και ραδιοφώνου να εκπέμπει στα αραβικά. 10. Το 1/7 των εκκλησιών να γίνουν τζαμιά αν αυτό απαιτεί η θρησκεία τους. 11. Το 1/10 των σωμάτων ασφαλείας να επανδρωθεί από προσφυγες. 12. Στα σχολεία μας να αρχίσουμε να μαθαίνουμε την αραβική γλώσσα και ιστορία. Λίγο πιο μετά, 13. Απαγορεύονται οι γάμοι έλληνα άνδρα με γυναίκα πρόσφυγα, αλλά επιδιώκονται και πριμοδοτούνται οικονομικά οι γάμοι ελληνίδων με πρόσφυγες άντρες. Αυτό γιατί η πλειονότητα των προσφύγων είναι νέοι υγιείς άνδρες. http://data.unhcr.org/mediterranean/regional.php. Κάθε παιδί, δε, που θα γεννιέται θα μεγαλώνει με αραβικά ήθη σε ανάλογο περιβάλλον. 14. Οι πρόσφυγες να αποκτήσουν το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

22.21@

μονο που αυτοι ολοι ΔΕΝ ειναι ουτε συριοι- ουτε προσφυγες συριζοφασιστα παρανοικεεεεεεεεεεεε

Ηπειρώτης

Στη φωτογραφία είναι ο μόνος ηγέτης χώρας χωρίς γραβάτα, όπως και ο μόνος ηγέτης που τυμπάνιζε (και συνεχίζει) τριτοκοσμικές απόψεις που απέτυχαν πανηγυρικά σ'όλο τον κόσμο. Ή θα πέσουν αυτοί ή θα πέσει η χώρα (μέχρι στιγμής επαληθεύεται το δεύτερο).

Αγύριγο κεφάλι

Καλά κάνει! Έτσι εγώ τον ΘΕΛΩ!

Αγύριγο κεφάλι

Δεν γίνεται καμία "Ισλαμοποίηση". Αυτά τα λένε οι απανταχού (όχι μόνο οι εδώ) ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Είναι το παγκόσμιο σλόγκαν τους αυτό! Να φοβίζουν έτσι τους ΑΦΕΛΕΙΣ, γιά καμιά ψήφο!...

Κοψε τα ναρκωτικα

Θα ηταν πολυ βολικο για σενα ολοι οσοι δεν θελουν να γεμισει η Ελλαδα προφυγες και Ασιατες να ειναι φασιστες ή Kασιδιαρηδες, ειναι απλα λογικοι ανθρωποι και δημοκρατες 100% και πατριωτες που βλεπουν με μαθηματικη ακριβεια που παει η Ελλαδα... Πατριωτες λεξη εγνωστη για σενα ...Κοψε τα ναρκωτικα σε εμποδιζουν να δεις την πραγματικοτητα, που ουτως ή αλλως αρνεισαι να δεις ... Αυτα και αμα καταλαβες καταλαβες (Που δεν νομιζω)

προς αγυριγο

εχεις καταντησει κουραστικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος οπως κι ο λουλης και ο κοκος - σκανδιναβος....- καρμπον εισαστε.

Κόκκινη Γραμμή

Η Ελλάδα έχει ένα βουνό προβλήματα. Δικά της. Τα οποία δύσκολα λύνονται. Δεν αντέχει και βίαιη Ισλαμοποίηση, όπως θέλει να της επιβάλλει η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Εκεί θα τελειώσει.... Έτσι απλά. Δεν είναι θέμα Κομμάτων.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης