Γιάννα Παπαδάκου: Προσπάθεια φίμωσης η κλήση μου στην Προανακριτική

Γιάννα Παπαδάκου: Προσπάθεια φίμωσης η κλήση μου στην Προανακριτική

Σκοτεινοί κύκλοι που διακινούσαν το μαύρο πολιτικό χρήμα θέλουν να με τρομοκρατήσουν αναφέρει η δημοσιογράφος μετά την κλήση της στην Επιτροπή της Βουλής

5084218
«Θα εμφανιστώ στην επιτροπή, με όποια ιδιότητα και αν μου ζητηθεί και θα πω την αλήθεια» αναφέρει η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου σε γραπτή δήλωσή της για την κλήση της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη σκευωρία Novartis.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πλειοψηφία των μελών της Επιτροπής πρότεινε σήμερα να κληθούν ως ύποπτοι και μη πολιτικά πρόσωπα και ότι με την διεύρυνση του κατηγορητηρίου ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα της σύστασης συμμορίας.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η Γιάννα Παπαδάκου σημειώνει στη γραπτή δήλωσή της:

«Η απόφαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής της Βουλής να με καλέσει ως ύποπτη με αφορμή τους εις βάρος μου ισχυρισμούς του συκοφάντη και ερευνουμένου ως υπόπτου για απάτη από την Ελληνική Δικαιοσύνη Sabby Mioni, είναι μία ακόμα προσπάθεια των σκοτεινών κύκλων που διακινούσαν το μαύρο πολιτικό χρήμα να με τρομοκρατήσουν, να με φιμώσουν, και να με εξαφανίσουν από το χώρο της ερευνητικής δημοσιογραφίας. Είναι λυπηρό ότι στις επιθέσεις σε βάρος μου συνηγορούν με παράνομες μεθόδους και αντισυνταγματικές πρακτικές και μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Η αλήθεια όμως θα ακουστεί και στη Βουλή, γιατί κανένας δεν μπορεί να με εμποδίσει στο να αποκαλύπτω το σκοτεινό και ζοφερό πρόσωπο της εξουσίας, αλλά και τους συνεργούς εκείνων που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα, λεηλατώντας και καταληστεύοντας τα δημόσια ταμεία. Θα εμφανιστώ στην επιτροπή, με όποια ιδιότητα και αν μου ζητηθεί και θα πω την αλήθεια».

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε σε βίντεο το «αντίο» του Τσιόδρα

Αλβανία: Η χώρα ανοίγει τα χερσαία σύνορα την 1η Ιουνίου για τους υπηκόους της

Αιχμηρός Τουσκ: Ο Κάμινγκς και οι φίλοι του υπέρ του Brexit φεύγουν όταν πρέπει να μείνουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης