Ολυμπιακοί Αγώνες: Εγκατέλειψε ο Βολικάκης στο τελευταίο αγώνισμα του όμνιουμ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εγκατέλειψε ο Βολικάκης στο τελευταίο αγώνισμα του όμνιουμ

Στο τελευταίο σκέλος του όμνιουμ ο Χρήστος Βολικάκης εγκατέλειψε

volii
Αν και ήθελε μια διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Χρήστος Βολικάκης τελικά εγκατέλειψε την προσπάθειά του στο αγώνισμα του όμνιουμ για την ποδηλασία πίστας.

Ο Βολικάκης δέχτηκε ποινή στο τελευταίο σκέλος, αυτό των πόντων και εγκατέλειψε τον αγώνα με αποτέλεσμα να μην βαθμολογηθεί και να μείνει στην τελευταία θέση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cdbhf1wovlgx-sf)


Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό για τον Βολικάκη καθώς στο σκρατς έμεινε πίσω στην 17η θέση, με μόλις 8 βαθμούς, μένοντας από νωρίς μακριά από τους προπορευόμενους.

Στο δεύτερο αγώνισμα, το τέμπο, δεν άλλαξε η κατάσταση. Ο Ελληνας ποδηλάτης ήταν ο ένας από τους τρεις που δεν κέρδισαν κανένα σπριντ, με αποτέλεσμα να καταταγεί και πάλι 17ος, πέφτοντας παράλληλα στην 18η θέση της γενικής κατάταξης με 16 βαθμούς.

Κλείσιμο
Τα πράγματα βελτιώθηκαν στο τρίτο αγώνισμα του όμνιουμ, την κούρσα αποκλεισμού. Ο Βολικάκης κατετάγη 14ος, αλλά θα μπορούσε να τα είχε πάει ακόμη καλύτερα αν δεν τον είχαν κλείσει οι αντίπαλοί του στην στροφή που έμεινε εκτός κούρσας. Κέρδισε ωστόσο θέσεις και βρέθηκε 16ος με 30 βαθμούς.

Στο τελευταίο αγώνισμα, αυτό των πόντων, ο Βολιώτης πρωταθλητής ξεκίνησε καλά κερδίζοντας έναν πόντο, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε ποινή 20 πόντων. Τελικά 30 στροφές πριν τον τερματισμό εγκατέλειψε την προσπάθειά του έμεινε δεν βαθμολογήθηκε στην γενική κατάταξη.

Το χρυσό πήγε στον Βρετανό Μάθιου Γουόλς με 154 πόντους, ενώ δεύτερος ήταν ο Νεοζηλανδός Κάμπελ Στιούαρτ (129) και τρίτος ο Ιταλός Ελία Βιβιάνι (124).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μάχη με τις φλόγες στην Μέλπεια της Μεσσηνίας - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Μία ανάσα από τον αρχαιολογικό χώρο έπειτα από νέα αναζωπύρωση

«Καμπανάκι» Λέκκα για τις πυρκαγιές: Στους 600 βαθμούς η θερμοκρασία στην Βαρυμπόμπη - «Πυριτιδαποθήκη» όλη η Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network