Taylor Hill: Η American Beauty που τρέλανε τους πάντες

Taylor Hill: Η American Beauty που τρέλανε τους πάντες

Η 21χρόνη Αμερικανίδα μοντέλο της Victoria's Secret με το αθλητικό παρελθόν που έκλεψε τις εντυπώσεις στις Εβδομάδες Μόδας κάνοντας χιλιόμετρα για τους οίκους Versace, Chanel, Marchesa, Givenchy, Balmain and Ralph Lauren - Έχει κάνει ήδη καμπάνιες για το H&M,  το Forever 21 και το Topshop

Taylor Hill: Η American Beauty που τρέλανε τους πάντες
Κλασσική ιστορία όμορφης πιτσιρίκας που μεγαλώνει σε χωριό που με το ζόρι βρίσκεις στο χάρτη. Την ανακάλυψε στα 14 της ένας φωτογράφος ενώ καθάριζε τα άλογα ενός ράντζου κάπου στο Κολοράντο. Το 2014 εμφανίζεται σε σόου της Victoria's Secret και την χρίζουν Άγγελο μόλις κλείνει 18.

Ξεκινούν οι φωτογραφίσεις για περιοδικά και οι διαφημιστικές καμπάνιες. Είναι μελαχρινή, με τέλεια Καρα Ντελεβίν φρύδια και διαπεραστικά γαλαζοπράσινα μάτια άρα ιδανική για Versace και Juicy Couture. Και τις δυο καμπάνιες φωτογραφίζουν οι άρχοντες Mert & Marcus. Γίνεται εξώφυλλο στο Numéro κι ακολουθούν τα mainstream περιοδικά μόδας, εκείνα που σε βάζουν στα σαλόνια των νοικοκυρών σε απόγνωση, Vogue, Elle, and Marie Claire. 16 ετών συμμετέχει στον κατάλογο εσωρούχων της Intimissimi. To 2014 γίνεται το πρόσωπο της Rocha Cha μαζί με τις καλύτερες μοντέλες παγκοσμίως, την Φρίντα Γκούσταβσον, την Έριν Χίθερτον  και την Μπάρμπαρα Πάβλιν. 

Κάθε μοντέλο πάνω από 1.75 που σέβεται το ποσοστό του πρακτορείου του, βγάζει πολλά περπατώντας σε fashion show. Η Τέιλορ είναι 1.76 και κάνει το πιο κερδοφόρο μπάσιμο στις Εβδομάδες Μόδας του 2015, περπατάει σε όλους, Atelier Versace, Chanel, Givenchy, Fendi, Dolce and Gabbana, Anthony Vaccarello, Thierry Mugler, Kenzo, Christopher Kane, και Ralph Lauren. Φέτος έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο με μικρό ρολάκι στην ταινία The Neon Demon που διαγωνίσθηκε για το Palm d' Or στις Κάννες. 

Μεταξύ άλλων, την έχει φωτογραφίσει ο Γιώργος Λάνθιμος για το V Magazine. Ενώ φέτος την επέλεξε το περιοδικό LOVE για την δέκατη μέρα του #LOVEADVENT, του ημερολογίου με τις καλλονές σε σέξι πόζες και βίντεο που τρελαίνει τους άντρες. 



Τι κάνει όταν δεν αλλάζει τουαλέτες κι εσώρουχα; Δουλεύει εθελοντικά σε ορφανοτροφεία στο Μεξικό, κάνει γιόγκα φανατικά και snowboard. Τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε το πρόσωπο των Topshop, Lancôme και φυσικά το εξώφυλλο της Vogue παρέα με την Μπέλα Χαντίντ. Δηλώνει ότι θαυμάζει την Ζιζέλ κυρίως για την επιχειρηματικής διάνοιά της. Ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες με το αγόρι της, μοντέλο και ηθοποιό Μάικλ Στίβεν Σανκ. Το κορίτσι έχει πρόγραμμα. 




























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης