Melanie Iglesias: «Τρελαίνομαι για τα αγόρια με βρετανική προφορά»

Melanie Iglesias: «Τρελαίνομαι για τα αγόρια με βρετανική προφορά»

Εχω και ένα θέμα με τα αγόρια που έχουν βρετανική προφορά. Το εννοώ. Αν πάω στη Βρετανία και συναντήσω τους Βρετανούς fans μου, μπορεί να φύγω έχοντας παντρευτεί κάποιον από αυτούς

Melanie Iglesias: «Τρελαίνομαι για τα αγόρια με βρετανική προφορά»
Την παρθενική της φωτογράφηση στο αντρικό περιοδικό «FHM» της βρετανικής έκδοσης έκανε η 26χρονη Αμερικανίδα Melanie Iglesias, η οποία έχει καταγωγή από την Ιταλία, τη Βραζιλία και τις Φιλιππίνες και είναι μοντέλο, ηθοποιός και τηλεοπτική περσόνα.

Η σέξι Iglesias, στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για την πρώτη της εμφάνιση στο βρετανικό «FHM» και αποκάλυψε τη μεγάλη της αδυναμία στους Βρετανούς και γενικά τους άντρες με βρετανική προφορά:

«Μου άρεσε πολύ η φωτογράφηση. Θέλω απεγνωσμένα να επισκεφτώ την Αγγλία γιατί δεν έχω πάει ποτέ. Εχω και ένα θέμα με τα αγόρια που έχουν βρετανική προφορά. Το εννοώ. Αν πάω στη Βρετανία και συναντήσω τους Βρετανούς fans μου, μπορεί να φύγω έχοντας παντρευτεί κάποιον από αυτούς. Ο,τι και αν έχει κάνει αυτός, η βρετανική του προφορά και μόνο τα κάνει όλα να φαίνονται καλά. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ να τσακώνομαι με κάποιον που έχει βρετανική προφορά. Ο τσακωμός αυτός θα καταλήξει με το να θέλω να τον φιλήσω και μόνο».  









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης