Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι για τα χασμουρητά στη συνέντευξη της Ισραηλινής εκπροσώπου: Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν

Eurovision 2024 - Μαρίνα Σάττι για τα χασμουρητά στη συνέντευξη της Ισραηλινής εκπροσώπου: Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν

Η τραγουδίστρια απαντά πρώτη φορά για τη συμπεριφορά της, κατά τη συνέντευξη Τύπου της συναδέλφου της, που σχολιάστηκε ιδιαίτερα

marina-satti
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση της Μαρίνας Σάττι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπο της Ισραηλινής, Εντέν Γκολάν στη Εurovision, έδωσε την απάντησή της.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η κάμερα δείχνει τη Μαρίνα Σάττι να χασμουριέται την ώρα που μιλάει η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision, ενώ στη συνέχεια, κατεβάζει το κεφάλι της κάνοντας πως κοιμάται.
Η στάση αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από το κοινό, που τόνισε πως η συμπεριφορά της είναι ιδιαίτερα προσβλητική για τη συνάδελφό της.

Κλείσιμο
Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, η Μαρίνα Σάττι μίλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι εξήγησε πως «δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν με τη συμπεριφορά της».

Σε βίντεο που ανάρτησε σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ακούγεται να λέει: «Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου και αν πηγαίναμε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα βάλουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα».

Η Μαρίνα Σάττι απαντά πρώτη φορά για τα χασμουρητά στη συνέντευξη τύπου της Ισραηλινής, Εντέν Γκολάν
Τα αρνητικά σχόλια

Αρχικά, θεωρήθηκε πως η κίνηση της Μαρίνας Σάττι έγινε επίτηδες, προκειμένου να εκφράσει μια πολιτική θέση απέναντι στο Ισραήλ, λόγω των επιθέσεων στη Γάζα, πράγμα που δίχασε το κοινό της.

Μία γυναίκα από το εξωτερικό σχολίασε μάλιστα πως η συμπεριφορά της ήταν «ντροπή για την Ελλάδα και κάθε αξιοπρεπή Έλληνα», ενώ άλλος ανέφερε ότι φέρθηκε σαν «οξύθυμο παιδί». 

Δείτε μερικά σχόλια: 

Η απάντηση της ΕΡΤ

Πηγές από την ΕΡΤ θέλησαν σήμερα να εξηγήσουν, ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα Σάττι δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή συμμετοχή.

Όπως αναφέρουν: «Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα,  δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις της Eden στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίλερ στην Αγία Πετρούπολη - Λεωφορείο με επιβάτες «βούτηξε» σε ποτάμι, 3 οι νεκροί - Δείτε σε βίντεο την πτώση

ΗΠΑ: Προειδοποίηση για ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα – Ποια προβλήματα μπορεί να προκαλέσει

Eurovision 2024: Τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι, η απάντηση της ΕΡΤ και οι παρουσιαστές του ημιτελικού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης