Άρπαξε ξαφνικά το παιδί και το χτυπούσε με μανία, λέει ο πατέρας του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο στον Φλοίσβο

Άρπαξε ξαφνικά το παιδί και το χτυπούσε με μανία, λέει ο πατέρας του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο στον Φλοίσβο

Ο πατέρας του θύματος μιλάει στο protothema.gr - Αφού ο δράστης ξυλοκόπησε τον ανήλικο εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου, στη συνέχεια εξαφανίστηκε

peripoliko
Στιγμές τρόμου έζησε χθες το βράδυ ένα 11χρονο παιδί στο Παλαιό Φάληρο στα χέρια ενός μυστηριώδους άνδρα ο οποίος τον πλησίασε, τον ξυλοκόπησε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ολα έγιναν λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Δευτέρας όταν ο δράστης, ηλικίας περίπου 50 ετών, κινούμενος με το αυτοκίνητό του έξω από το κολυμβητήριο του Τροκαντερού, προσέγγισε απειλητικά τον 11χρονο και ένα συνομήλικο φίλο του.

Τα δύο παιδιά περπατούσαν στο πάρκο του Φλοίσβου και αντιλήφθηκαν πως ένας μυστηριώδης άνδρας τους ακολουθεί.

Όπως περιγράφει στο protothema.gr ο πατέρας του ανήλικου θύματος, ο δράστης τους έλεγε να πάνε κοντά του για να τους πει κάτι. Όταν αυτοί αρνήθηκαν άρπαξε τον 11χρονο, τον πέταξε κάτω και άρχισε να τον χτυπά με μανία.

«Αυτός πήγαινε πεζός. Τους λέει στην αρχή ''ελάτε εδώ κοντά''. Τα παιδιά κατάλαβαν ότι δεν ήταν καλά και πήγαν να φύγουν. Αυτός συνέχισε, ''ελάτε εδώ να σας πω κάτι'' και ο ένας πρόλαβε να φύγει τρέχοντας. Ο γιος μου δεν πρόλαβε και τον έριξε κάτω με τα χέρια του. Τον είχε ρίξει κάτω και τον χτυπούσε στο κεφάλι. Δεν τον ήξερε κανείς αυτόν ούτε έγινε κάτι πριν», λέει ο πατέρας του 11χρονου ενώ τονίζει πως ο γιος του σώθηκε χάρη στην παρέμβαση δύο γυναικών που περνούσαν απο το σημείο.

«Είχε πολύ κόσμο εκείνη την ώρα αλλά μόνο δύο γυναίκες μπήκαν στη μέση και έτσι έφυγε αυτός. Μπήκε σε ένα λευκό ΙΧ σαν κύριος, χωρίς να δείξει πως κάτι συνέβη ,και εξαφανίστηκε. Πιστεύω τον έχουν γράψει οι κάμερες να φεύγει με το αμάξι του», εξηγεί ο πατέρας του θύματος.

Κλείσιμο
Οι γονείς του 11χρονου κατήγγειλαν το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου και σήμερα το πρωί οι Αστυνομικοί εντόπισαν έναν ύποπτο άνδρα τα χαρακτηριστικά του οποίου μοιάζουν με αυτά του δράστη της χθεσινοβραδυνής επίθεσης.

«Το παιδί λέει ότι μοιάζει πολύ με τον δράστη. Απλά είναι παλιά η ταυτότητα αυτού που βρήκαν, 15ετιας, και δεν είναι σίγουρος από τη φωτογραφία. Αλλά του μοιάζει πολύ. Είναι ένας κύριος γύρω στα 50. Ο άνθρωπος είναι τρελός και πρέπει να έχει και φάκελο αυτός από παρόμοιες επιθέσεις», αναφέρει ο πατέρας.

Μία εκ των μαρτύρων, μιλώντας στο protothema.gr έκανε λόγο και για άλλους μάρτυρες, που αν και ήταν παρόντες, δεν θέλησαν να καταθέσουν. «Φοβήθηκαν μην μπλέξουν, αλλά δεν θα πρέπει να φοβούνται. Όταν οι πολίτες βρίσκονται μπροστά σε παραβατικές καταστάσεις, πρέπει να μιλούν καθώς μόνον έτσι θα επέλθει η Δικαιοσύνη» δήλωσε. 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός γραμμής ο Αποστολάκης για τους «αντάρτες» της ΝΔ - Προσωπικές οι απόψεις του λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Είχα ζητήσει βοήθεια, κανείς δεν ανταποκρίθηκε - Ήταν η έσχατη λύση», λέει ο πατέρας που άρπαξε τον 2χρονο Γιώργο

Πόλεμος στο Ισραήλ: Το δίλημμα του Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης