Μουντιάλ 2022: Αρπάχτηκαν στις κερκίδες και μετά εμφανίστηκαν αγκαλιασμένοι

Μουντιάλ 2022: Αρπάχτηκαν στις κερκίδες και μετά εμφανίστηκαν αγκαλιασμένοι

Viral έγιναν ένας οπαδός του Κατάρ κι ένας του Ισημερινού που τσακώθηκαν στο 0-1, αλλά στη συνέχεια απόλαυσαν μαζί τον αγώνα της πρεμιέρας του Μουντιάλ 2022

26483060
Από τα πλέονα απίθανα σκηνικά που έχουμε δει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, συνέβη και στο εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπου ο Ισημερινός επικράτησε με 2-0 του Κατάρ.

Οι οικοδεσπότες ήταν απογοητευτικοί με τους Λατινοαμερικάνους να κερδίζουν με χαρακτηριστική ευκολία, ωστόσο η κατάσταση στις κερκίδες κάποια στιγμή πήγε να ξεφύγει..

Όταν ο Ένερ Βαλένσια έκανε το 1-0, οπαδός του Ισημερινού πανηγυρίζοντας το γκολ, ξέφυγε και κοιτώντας τους Καταριανούς που ήταν από πίσω του, γύρισε προς το μέρος τους και άρχισε να φωνάζει «Μοney, money, money».

Κλείσιμο


Τα όσα έλεγε και έδειχνε με τα χέρια του προφανέστατα και είχαν να κάνουν με τα λεφτά του Κατάρ που δεν αρκούν για να φτιάξει ομάδα, αλλά προκάλεσε την αντίδραση των... αντιπάλων, ένας εκ των οποίων σε έξαλλη κατάσταση του ζήτησε να το βουλώσει.

Πολλοί θα υπέθεσαν ότι η κατάσταση μπορεί να ξέφυγε, ωστόσο λίγο αργότερα οι δύο τους εμφανίστηκαν σε νέο βίντεο να κάθονται δίπλα, δίπλα και χαμογελαστοί να εξηγούν ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι γεμάτο πάθος και έντονα συναισθήματα, αλλά πάνω απ' όλα ενώνει...



Αμφότεροι διεκδικούν το βραβείο fair play από τη FIFA και προβολής της διοργάνωσης από την Οργανωτική Επιτροπή του Μουντιάλ 2022.

Πάντως το τρολάρισμα από τους οπαδούς του Ισημερινού ήταν ατελείωτο καθώς μετά το 2-0 δεν σταμάτησαν να τραγουδούν ζητώντας από τους Καταριανούς... μπύρες.




Ειδήσεις σήμερα

Οι Τούρκοι πήγαν νύχτα στη Συρία και βομβάρδισαν το Κομπάνι

Τάκης Θεοδωρικάκος για την «Κιβωτό του Κόσμου»: Όποιοι και αν είναι οι δράστες θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη

Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο που χορεύει τσιφτετέλι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ