Αν και βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Ιωάννα Τούνηδεν χάνει στιγμή την ενέργειά της.
Λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τονΔημήτρη Αλεξάνδρου, η γνωστή Instagammer το «έριξε» στον χορό.
Θέλοντας να αποσπάσει την προσοχή του αγαπημένου της, ο οποίος ήθελε να χαλαρώσει βλέποντας τηλεόραση, η Ιωάννα Τούνη ξεκίνησε να χορεύει μπροστά του τσιφτετέλι.
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φρόντισε μάλιστα, να τραβήξει βίντεο τη σύντροφό του και να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
«Όταν λες να ηρεμήσεις και να κάτσεις σπίτι», ακούγεται να λέει, ενώ η Ιωάννα Τούνη τραγουδάει και χορεύει παράλληλα.
Στη συνέχεια, σταματά τον χορό της και του λέει με νάζι: «Δεν θέλω να δεις τηλεόραση, ασχολήσου μαζί μου», με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να της απαντά: «Αγάπη μου, αφού θες να πας να κάνεις τις δουλειές σου, άσε με να κοιμηθώ κι εγώ λίγο».
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.