H Kylie Jenner δώρισε 1 εκατ. δολάρια για τον κορωνοϊό στα νοσοκομεία του Λος Άντζελες χωρίς να πει κουβέντα

H Kylie Jenner δώρισε 1 εκατ. δολάρια για τον κορωνοϊό στα νοσοκομεία του Λος Άντζελες χωρίς να πει κουβέντα

Από αλλού μάθαμε για τη δωρεά της...

88279336_191968245365250_947926301071224574_n4
Η δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner έκανε μία τεράστια δωρεά για να βοηθήσει τα νοσοκομεία του Λος Άντζελες που φροντίζουν τα κρούσματα του κορωνοϊού με στόχο την ενίσχυση των προμηθειών και του εξοπλισμού τους, χωρίς να κάνει κάποια σχετική ανακοίνωση η ίδια.

Στην αποκάλυψη για το 1 εκατ. δολάρια που θέλησε να προσφέρει προχώρησε η γιατρός της, Thaïs Aliabadi μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η οποία έγραψε:

<em>«Είμαι άφωνη, τα μάτια μου είναι γεμάτα δάκρυα χαράς και η καρδιά μου είναι πλημμυρισμένη με ευγνωμοσύνη. Έκανα μια ευχή στο σύμπαν να συγκεντρώσει προστατευτικές μάσκες για τους γενναίους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης και σήμερα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Μία από τους ασθενείς μου, ένας όμορφος, ολοζώντανος άγγελος, μόλις δώρισε 1.000.000 δολάρια για να μας βοηθήσει να αγοράσουμε εκατοντάδες χιλιάδες προστατευτικές μάσκες, μάσκες και άλλα προστατευτικά εφόδια και εξοπλισμό συσκευές που θα είχαμε παραδώσει απευθείας στους πρώτους "ανταποκριτές" μας, καθώς πάρα πολλές μάσκες στα νοσοκομεία εξαφανίζονται πριν βρουν το δρόμο τους για τα πρόσωπα των ηρώων της πρώτης γραμμής.»

Διαβάστε περισσότερα στο marieclaire.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης