Τα αγκάθια του «Just the two of us», τα unfollow της μπούρδας και τα σίγουρα του Mega

Τα αγκάθια του «Just the two of us», τα unfollow της μπούρδας και τα σίγουρα του Mega

Φουντώνει το μεταγραφικό μέτωπο και θεριεύει η ανοησία στα τηλεοπτικά πλατό

TV_just
Είναι εμφανές ότι ο Νίκος Κοκλώνης αυτοτρολάρεται και τρολάρει, έχει διάθεση να αστειευτεί και με τα ζευγάρια αλλά και με τα μέλη της κριτικής επιτροπής του «Just the two of us». Μόνο που υπάρχει ένα πρόβλημα ή μάλλον πολλά. Τα ζευγάρια αν όχι όλα, σίγουρα τα περισσότερα δείχνουν αγωνία για τις φωνητικές ικανότητες και τα μέλη της κριτικής επιτροπής έχουν εδώ και καιρό πάψει να κάνουν ωραίο παιχνίδι μεταξύ τους, πειράγματα, να κλείνουν το μάτι στον κόσμο, ενώ συχνά στην κριτική τους νομίζεις ότι αντιμετωπίζουν υποψηφίους για την Σχολή Καλών Τεχνών. Σόου είναι, παιχνίδι είναι, χαρά θέλει ο κόσμος, δεν χρειάζεται να παίρνουμε τους εαυτούς μας τόσο σοβαρά. Αν θέλουμε να ακούσουμε τραγουδιστές, ξέρουμε που θα τους δούμε…

Εγκλωβισμένη σε παροδικά και ενίοτε καλοστημένα unfollow ζευγαριών η τηλεόραση, επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει φως. Κύκλοι γύρω από τον κακό εαυτό της, εμμονή με υποκουλτούρα και κουτσομπολίστικη decadence και ανιαρά καλέσματα με τους κουραστικούς πρωταγωνιστές ενώπιον καμερών να λένε βαρετά και αδιάφορα τσιτάτα για να βγάλουν τίτλους. Δεν είδα κάποιον να ασχολείται για παράδειγμα με όλη αυτή την συζήτηση που προέκυψε από τις ενδυμασίες που σχεδίασε η Μαίρη Κατράντζου για τη τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας. Ούτε η υπόθεση των Τεμπών είναι, που κανονικά δεν έχει καμία δουλειά να ασχολείται η ψυχαγωγία, ούτε και το unfollow της Γαρυφαλλιάς της Καληφώνη (τι άλλο θα ακούσουμε, Θεέ μου). Είναι ένα ενδιαφέρον θέμα, μπορείς να ζητήσεις απόψεις από ειδικούς και μη και από πολλούς και διαφορετικούς χώρους και να ακουστούν γνώμες με αφορμή τηn στερεοτυπική έκπτωση της έννοιας του αρχαίου. Αλλά, πού να ασχολούμαστε τώρα, ας πάμε στα μπουζούκια για «πεσίματα»…

Μεγάλη απόλαυση οι καβγάδες για τα αποκλειστικά στο σινάφι μας, αυτό του ταλαίπωρου τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Εγώ ανοίγω και σακούλα με τυρογαριδάκια για να το απολαύσω το θέαμα. Ονειρο.

Δύο είναι τα σίγουρα ονόματα για την επόμενη σεζόν στο Mega. Η Σίσσυ Χρηστίδου και η Αγγελική Νικολούλη. Για τις υπόλοιπες κυρίες και τους κυρίους τηρούμε στάση αναμονής. Για τυπικούς και ουσιαστικούς λόγους.
mega
Όλα ανοιχτά για Νίκο Μουτσινά και Φαίη Σκορδά μέχρι στιγμής. Ας μην βιαστούμε να αποφασίσουμε τι θα κάνουν. Εκείνοι κάτι παραπάνω ξέρουν.
nikos-moutsinas__1_
Κουίζ δυνατό: σε ποιον πανελίστα ανταγωνιστικού καναλιού έκανε πρόταση πρωινή εκπομπή που κάνει… πρωταθλητισμό;

Φωτογραφίες: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε σπασμένο λουκέτο κοντά σε χώρο με εκπαιδευτικό πυρηνικό αντιδραστήρα στο ΑΠΘ - Τι λέει ο πρύτανης

Θρήνος για τον 33χρονο που πέθανε από ναυτική φωτοβολίδα - Είχε τραυματιστεί και παλαιότερα με παρόμοιο τρόπο

Μαζικές κινητοποιήσεις στην Αργεντινή κατά του Μιλέι και της «θεραπείας σοκ» που εφαρμόζει - «Το όριο είναι η πείνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης