Η εντιμότητα της Φαίης, το δίκιο του Νταλάρα και ο καημός των ακριβοπληρωμένων

Η εντιμότητα της Φαίης, το δίκιο του Νταλάρα και ο καημός των ακριβοπληρωμένων

Ευτυχώς, κανείς δεν χωράει να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του στην τηλεόραση

grammeli-skorda
Η Φαίη Σκορδά αφηγήθηκε σήμερα στην εκπομπή της μία πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία. Για την ακρίβεια αποκάλυψε το παρασκήνιο μιας πολύ ωραίας ιστορίας. Όταν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών βρέθηκαν στον χώρο όπου ο Γιώργος Νταλάρας ήταν καλεσμένος, ένας εξ αυτών, σε ρόλο εκπροσώπου, πλησίασε τον καλλιτέχνη και τον ρώτησε ευγενικά, αν θα δεχόταν να μιλήσει στις κάμερες. Ο Γιώργος Νταλάρας, αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας πως πλέον υπάρχουν δύο διαφορετικοί κόσμοι και δεν θα απαντούσε στις ερωτήσεις. Το λογικό θα ήταν να γίνει σεβαστή η επιθυμία του. Αντ' αυτού, κάποιοι, όχι μόνο τον κυνήγησαν προτάσσοντας κάμερες και μικρόφωνα, αλλά την επόμενη ημέρα στις εκπομπές παρέλειψαν να αναφερθούν στα όσα προηγήθηκαν, απομονώθηκε το σκηνικό με την άρνηση του Νταλάρα και έγιναν πάλι τα γνωστά. Σταυρώθηκε ο Νταλάρας, χαρακτηρίστηκε είρων και αγενής και για μία ακόμη φορά οι παρουσιαστές βγήκαν από τα ρούχα τους και έριξαν δάκρυα πάνω στα 700 ευρώ των δημοσιογράφων τους… Άλλο παραμύθι κι αυτό.

Μπράβο στη Φαίη Σκορδά, αρχικά, που είχε το θάρρος να αποκαλύψει όσα συνέβησαν. Μπράβο στην Φαίη Σκορδά, που δεν έπαιξε το απόσπασμα που ακολούθησε την αρχική συμφωνία Νταλάρα - δημοσιογράφων. Εντιμη. Πάντα έντιμη. Μπροστά και πίσω. Οι υπόλοιποι, να φανταστώ, αύριο θα αποκαταστήσουν την αλήθεια…

Ο Γιώργος Νταλάρας δεν χρειάζεται πλέον να πει και να κάνει κάτι. Δικαιώθηκε από τις εκπομπές, που κατηγόρησε βέβαια, όμως τελικά όλα για καλό γίνονται.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-czfsli3eh2yh)
Κλείσιμο

Πολλοί με ρώτησαν για την έρευνα που ανέφερα χθες και κάνει λόγο για δυσαρέσκεια διαφημιστών απέναντι σε τηλεοπτικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε δημόσιες αντιπαραθέσεις και καβγάδες. Είναι αλήθεια. Κάποτε στήνονταν καβγάδες για να δει ο κόσμος, τώρα μόλις ο κόσμος δει καβγά την κάνει, αποχωρεί. Και καλά κάνει.

Η ψυχαγωγική τηλεόραση ξέχασε τα Τέμπη. Όταν το θέμα προέκυψε, έσπευσαν όλοι να φουλάρουν τις σκαλέτες. Τώρα, σιωπή από τους περισσότερους. Ασχολούνται με παλαιοχριστιανούς. Για να μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν, ας παραδεχτούμε πως η ψυχαγωγία ασχολείται μόνο με την επικαιρότητα που «πουλάει» για όσο πουλάει. Δεν είδα να κόπτεται κάποιος για την ακρίβεια που είναι στην κορυφή των προβλημάτων της κοινωνίας…

Ολο και πιο έντονο γίνεται το φαινόμενο, όπου πανελίστες, όχι και ιδιαίτερα παραγωγικοί, παρακάμπτουν την ιεραρχία και μιλάνε «πάνω» στους παρουσιαστές, τους διακόπτουν και αναπτύσσουν μια άκομψη οικειότητα. Αυτό θα πω και θα σωπάσω.

Ο Νίκος Γεωργιάδης είναι από τους πλέον αξιόλογους και πολύτιμους συνεργάτες. Με ψυχραιμία, ρεπορτάζ, πολλή πληροφορία και ευγένεια σε όλα. Είναι ένα πρόσωπο που κάθε εκπομπή θα έπρεπε να έχει. Σηκώνει τηλέφωνα και καλεί τους ενδιαφερόμενους, δουλεύει πολύ και κρατά ισορροπίες. Αξιος.

Αντί για κουίζ, απόψε έχει ανέκδοτο τηλεοπτικό: Περιζήτητος –η…


Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στον Αλμυρό: Γιος του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ που πέθανε τον Μάιο ο 52χρονος ο οποίος απανθρακώθηκε σε τροχαίο

«Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, να μου πούνε γιατί με συκοφαντούν» λέει ο πατήρ Κλεομένης για τους παλαιοχριστιανούς

Μιχάλης Μπλέτσας στον Δανίκα: Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα θα φτάσουν τα 100 και η επόμενη γενιά στα 130
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης