Η «κατάρα» της Ελένης Μενεγάκη και το δίκιο της Μαίρης Συνατσάκη

Η «κατάρα» της Ελένης Μενεγάκη και το δίκιο της Μαίρης Συνατσάκη

Ούτε την Μεγάλη Εβδομάδα δεν ηρεμούν τα τηλεοπτικά πνεύματα

TV-MENEGAKI
Όταν θα σταματήσουν όλες οι φερέλπιδες, wannabe παρουσιάστριες να νομίζουν ότι τις κλωνοποίησε η Ελένη Μενεγάκη, ίσως τότε να βρεθεί χώρος για να δοκιμαστούν γυναίκες με μόρφωση, με προσόντα και με ταπεινότητα προκειμένου να γίνουν αυτό που ονειρεύονται. Μέχρι τότε θα παρακολουθούμε καταστάσεις απερίγραπτες.

Δυστυχώς τα στραβοπατήματα αλλά και οι αποτυχίες δεν έγιναν μάθημα. Οσες νόμιζαν ότι η Ελένη απλά έπεσε από τον ουρανό, απλώς έπεσαν στο «κενό». Η τηλεόραση δεν έχει ανάγκη από κλώνους των νυν μεγάλων παρουσιαστριών, οι οποίες ούτως ή άλλως δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση αυτό που ήταν στην αρχή της καριέρας τους. Δεν υπάρχουν πια απλά κορίτσια που ονειρεύονται καριέρες, αμοιβές, καλή τηλεόραση με ανταπόκριση και μία θέση στον τηλεοπτικό ήλιο. Είναι όλες πλέον σε άλλη διάσταση. Αυτό που λείπει είναι το αυθόρμητο, απλό, νέο, φρέσκο πρόσωπο που θυμίζει τα κορίτσια της γενιάς ηλικιών 20 – 30 που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Αυτά απουσιάζουν. Με μία βασική διαφορά: άλλο τι θέλω και άλλο τι μπορώ. Και επιτέλους ας μην χαϊδεύουμε τα αυτιά αυτών που δεν μπορούν. Δυστυχώς τους κάνουμε κακό. Γιατί μπορεί να μην έχουν ικανότητες και ταλέντο να γίνουν παρουσιάστριες, αλλά σίγουρα έχουν ταλέντο για πολλούς άλλους τομείς, όπως όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη.
menegaki_2
Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση, κανένα δικαιολογητικό, καμία διαφορετική ερμηνεία. Αυτό που έγινε με τον Ηλία Ψινάκη ήταν απαράδεκτο. Και τότε, πριν δύο χρόνια, και το βράδυ του Σαββάτου. Η Μαίρη Συνατσάκη είχε το σθένος και διατύπωσε μία άποψη που θέλει κότσια για να την πεις. Κανένας, είτε άνδρας είτε γυναίκα δεν μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι, τραβώντας το ρούχο μιας γυναίκας, όποια κι αν είναι. Τα υπόλοιπα δεν μας αφορούν: συνεννοήσεις, παρα- συνεννοήσεις, χωρατά και δικαιολογίες.

Κλείσιμο
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν την εκπομπή της, «Καλύτερα δε γίνεται», να αλλάζει σε περιεχόμενο αλλά και σε επίπεδο προσώπων προκειμένου να… «Καλύτερα γίνεται». Λογικό και αναμενόμενο. Η εκπομπή του Κώστα Τσουρού «Ακόμα δεν είδες τίποτα» στο Mega, με πολλή δουλειά αποδίδει καρπούς και ανεβαίνει σε τηλεθέαση. Αυτό το Σαββατοκύριακο τα πήγε περίφημα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0wiy10h0fxd)

Φρεσκάδα και όρεξη και ταλέντο. Αυτά βλέπεις από τη πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision και φτάνει η αφ’ υψηλού κριτική για τα κορίτσι. Ευχές ολόψυχες για καλή επιτυχία μόνο.

@eurovision

Put your hands up! @SATTI just achieved pop perfection at Greece's first rehearsal 🇬🇷 #Eurovision2024

♬ original sound - Eurovision
Υπάρχουν δύο μεγάλες αλήθειες που αγνοούμε αυτές τις ημέρες στην τηλεόραση: η πρώτη ότι ισχύουν όσες φήμες κυκλοφορούν και θέλουν περιζήτητους τους μισούς εξ ημών και η δεύτερη που θέλει όσα γράφονται και λέγονται με πολλή αγάπη για και από ανθρώπους του χώρου να είναι ψεύτικα ως τον πυρήνα. Αυτά θα πω και θα σωπάσω λόγω των ημερών.

Κουίζ: ποια μεταγραφή «ψήνεται» μυστικά και κανείς δεν πήρε χαμπάρι και όταν μαθευτεί θα γίνει ένας μικρός χαμός;



Ειδήσεις σήμερα:

Εξι κατηγορούμενοι ένοχοι για τη φωτιά στο Μάτι - Αθωώθηκαν 15

Νέος Ποινικός Κώδικας από 1η Μαΐου - Φλωρίδης: Όταν λέμε φυλακή, το εννοούμε...

Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ στο Μαρούσι - Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης