Stella Maxwell: Η σύντροφος (;) της Miley Cyrus σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Stella Maxwell: Η σύντροφος (;) της Miley Cyrus σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση

Το μοντέλο συνδύασε κόκκινη στενή δερμάτινη φούστα με τρύπες με μαύρο καυτό μπούστο και μαύρα ψηλοτάκουνα Christian Louboutin

Stella Maxwell: Η σύντροφος (;) της Miley Cyrus σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση
Την ώρα που η 22χρονη Αμερικανίδα ποπ σταρ Miley Cyrus εμφανιζόταν σχεδόν γυμνή στα MTV Awards στο Λος Αντζελες, ως παρουσιάστρια της βραδιάς, η καλλονή σύντροφός της, Stella Maxwell, ήταν στους επίσημους καλεσμένους στο λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε η Adidas.



Η 24χρονη τράβηξε για άλλη μια φορά όλα τα βλέμματα πάνω της με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Το μοντέλο συνδύασε κόκκινη στενή δερμάτινη φούστα με τρύπες με μαύρο καυτό μπούστο και μαύρα ψηλοτάκουνα Christian Louboutin.

Κλείσιμο


Η Maxwell, η οποία γεννήθηκε στο Βέλγιο και η καταγωγή της είναι από την Ιρλανδία, εργάζεται από την εφηβική της ηλικία στο χώρο του μόντελινγκ, έχοντας σημαντικές επιτυχίες στο μέχρι τώρα βιογραφικό της. Μια από αυτές ήταν πριν από δυο μήνες όταν υπέγραψε συμβόλαιο με τη Victoria's Secret για να γίνει ένας από τους αγγέλους της εταιρείας, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για ένα μοντέλο.




Και μπορεί η ίδια η Cyrus να αναφέρεται συχνά πλέον στη Maxwell και να αφήνει διάφορα υπονοούμενα στις προσωπικές της σελίδες στο Instagram και το Twitter για το πόσο ερωτευμένη είναι με τη νέα της σχέση, εμείς όμως, και ας μας συγχωρήσει η σταρ, δεν πιστεύουμε τίποτα από όλα αυτά.  








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης