Παρακολουθήστε live το Athens Fashion Week

Παρακολουθήστε live το Athens Fashion Week

Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας στην Ελλάδα έρχεται στο Ζάππειο Μέγαρο και μπορούν να την παρακολουθήσουν όλες και όλοι ζωντανά μέσω live streaming. Διαβάστε (και δείτε) περισσότερα εδώ!

Athens_Fashion_Week

Sponsored Content


Το απόγευμα του Σαββάτου 20 Απριλίου ξεκινάει η μεγαλύτερη γιορτή μόδας στην Ελλάδα, το 34ο Athens Fashion Week, που θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 24 του μήνα. Σημαντικοί Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές, καταξιωμένοι στον χώρο της Μόδας, αγαπημένα fashion brands, αλλά και νέα ταλέντα, θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας και πρωτότυπα concept shows, που θα γεμίσουν την Αθήνα με στυλ και λάμψη! Από την Ελλάδα συμμετέχουν οι Βασίλης Ζούλιας, Kathy Heyndels / Marios Tongos, Δάφνη Βαλέντε, Ιωάννα Κουρμπέλα, Πάρης Βαλταδώρος, CF Couture, Irene Angelopoulos, Parthenis κ.ά. Ενώ από το εξωτερικό έχουμε τις συμμετοχές της Ιταλίδας Elisabetta Franchi και του Malan Breton, οσκαρικού σκηνοθέτη και σχεδιαστή Μόδας.

Με κεντρικό χώρο διεξαγωγής για τις επιδείξεις μόδας το Ζάππειο Μέγαρο και με μια σειρά από shows σε ξεχωριστές τοποθεσίες (πλατεία Ομόνοιας, Λίμνη Βουλιαγμένης), το Athens Fashion Week αναβαθμίζει την Αθήνα σε μια μικρογραφία των διεθνών μητροπόλεων μόδας και προετοιμάζει για ένα πενθήμερο γεμάτο στυλ, λάμψη και πολλά happenings.

Το φετινό Athens Fashion Week πρωτοπορεί, καθώς θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων και τη σχέση μεταξύ Μόδας και Αθλητισμού σε μια μοναδική έκθεση με θέμα «Η Μόδα και ο Αθλητισμός είναι Έμπνευση και τρόπος Έκφρασης, Αθήνα 2004 - Παρίσι 2024», με καλεσμένους αθλητές, ολυμπιονίκες, μέλη της Ολυμπιακής Επιτροπής κ.ά. Παράλληλα θα φιλοξενήσει μια περιοδεύουσα έκθεση σε επιμέλεια της Vogue Italia, που θα αφηγηθεί την ιστορία της σύγχρονης ιταλικής μόδας.

Τυχεροί όσοι καταφέρουν να βρεθούν στις εκδηλώσεις, τυχεροί όμως και όλοι οι υπόλοιποι, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν το φετινό Athens Fashion Week από την οθόνη τους, online, χάρις στις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία και συγκεκριμένα, η Phaistos Networks | glomex.

Τυχεροί όσοι καταφέρουν να βρεθούν στις εκδηλώσεις, τυχεροί όμως και όλοι οι υπόλοιποι, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν το φετινό Athens Fashion Week από την οθόνη τους, online.

Η Phaistos Networks, ως Digital Partner του Athens Fashion Week, φέρνει το λαμπερό event στις οθόνες του κοινού μέσω της νέας υπηρεσίας Live Streaming της glomex, αλλά και με πλούσιο video περιεχόμενο από τις εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας, τις δηλώσεις των καλεσμένων στο κόκκινο χαλί, παράλληλες εκθέσεις και εκδηλώσεις.

Συνδεθείτε λοιπόν από Σάββατο 20/04 17:30 μέχρι και Τετάρτη 24/04 21:00 και απολαύστε συναρπαστικές επιδείξεις, αλλά και πλούσιο υλικό από τα backstage. 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0mb82k4ewrd)

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης