Alessandra Ambrosio: Ασκήσεις στην πλατφόρμα του pilates

Alessandra Ambrosio: Ασκήσεις στην πλατφόρμα του pilates

Η 33χρονη μητέρα δυο παιδιών και γνωστός άγγελος της Victoria's Secret παρακολουθεί μαθήματα pilates σχεδόν καθημερινά. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να κάνει τα γνωστά καθίσματα και άλλες ασκήσεις στην πλατφόρμα του pilates

Alessandra Ambrosio: Ασκήσεις στην πλατφόρμα του pilates
Εθισμένη στο pilates έχει δηλώσει ότι είναι εδώ και πολλά χρόνια η Βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio, την οποία ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε επί τω έργω στο γυμναστήριό της στην παραλιακή Santa Monica της Καλιφόρνια.

Η 33χρονη μητέρα δυο παιδιών και γνωστός άγγελος της Victoria's Secret παρακολουθεί μαθήματα pilates σχεδόν καθημερινά. Στις φωτογραφίες τη βλέπουμε να κάνει τα γνωστά καθίσματα και άλλες ασκήσεις στην πλατφόρμα του pilates.

Κλείσιμο
Η Ambrosio εκτός από pilates τρελαίνεται και για γιόγκα. Κάνει επίσης βάρη, τρέξιμο και αεροβικές ασκήσεις. Πριν από τα σόου της Victoria's Secret γυμνάζεται κάθε μέρα για 75 λεπτά με τον Justin Geilbamd, ο οποίος γυμνάζει όλα τα αγγελάκια.

Ο Geilbamd, ο οποίος εκτός από τους αγγέλους της Victoria's Secret, γυμνάζει και πολλές άλλες κυρίες, όπως την Kate Upton, τη Miranda Kerr και την Irina Shayk. Στο νέο του μάλιστα studio της Νέας Υόρκης γίνεται στην κυριολεξία το αδιαχώρητο.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης