Sam Faiers: Δείχνοντας το τέλειο σώμα της

Sam Faiers: Δείχνοντας το τέλειο σώμα της

Ημουν size 10 αλλά αποφάσισα ότι έπρεπε να χάσω κάποια κιλά. Εκανα λοιπόν μερικές δραστικές αλλαγές, όπως ξεκίνησα να πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστήριο, να προσέχω τι τρώω και μερικά άλλα ανάλογα πράγματα. Δεν τρώω δηλαδή κάθε μέρα σάντουιτς αλλά πολλές σαλάτες ή βραστές πατάτες με τόνο

Sam Faiers: Δείχνοντας το τέλειο σώμα της
Διακοπές στο Ντουμπάι βρίσκεται το μοντέλο από τη Βρετανία Sam Faiers, την οποία εντόπισε ο φωτογραφικός φακός να περιφέρεται στο πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένει δείχνοντας το τέλειο σώμα της.



H Faiers γεννήθηκε πριν από 23 χρόνια στο Εσεξ της Βρετανίας και έγινε γνωστή από το τηλεοπτικό ριάλιτι «The Only Way is Essex», το 2010, αλλά και από το «Celebrity Big Brother» που τελείωσε πριν από λίγο καιρό και τερμάτισε πέμπτη.
Κλείσιμο


Η Faiers εκτός από τηλεπερσόνα και μοντέλο ασχολείται με το τραγούδι αλλά και με την ηθοποιία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς κατάφερε να αποκτήσει την τέλεια σιλουέτα που έχει σήμερα:



«Ημουν size 10 αλλά αποφάσισα ότι έπρεπε να χάσω κάποια κιλά. Εκανα λοιπόν μερικές δραστικές αλλαγές, όπως ξεκίνησα να πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστήριο, να προσέχω τι τρώω και μερικά άλλα ανάλογα πράγματα. Δεν τρώω δηλαδή κάθε μέρα σάντουιτς αλλά πολλές σαλάτες ή βραστές πατάτες με τόνο».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης