Οι καλύτερες beauty συμβουλές από διάσημα supermodels!

Οι καλύτερες beauty συμβουλές από διάσημα supermodels!

Αν νιώθεις ότι δεν κάνεις αρκετά πράγματα για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου, δοκίμασε να υιοθετήσεις τις καθημερινές συνήθειες μερικών supermodels


Οι καλύτερες beauty συμβουλές από διάσημα supermodels!
Αν νιώθεις ότι δεν κάνεις αρκετά πράγματα για τη φροντίδα της επιδερμίδας σου, δοκίμασε να υιοθετήσεις τις καθημερινές συνήθειες μερικών supermodels.

Μιράντα Κερ

Η Μιράντα Κερ είναι φανατική θαυμάστρια των οργανικών προϊόντων μακιγιάζ καθώς και περιποίησης του προσώπου και μας συνιστά να χρησιμοποιούμε τα δικά της προϊόντα Kora. Ακόμα και αν δε θέλουμε, όμως, μας λέει να βάζουμε λίγο λάδι αγριοτριανταφυλλιάς στα χείλη μας για ενυδάτωση. Όσο για το τι κάνει η ίδια όταν ταξιδεύει με αεροπλάνο; “Βάζω λάδι αγριοτριανταφυλλιάς στα χείλη και όταν φτάνω στον προορισμό μου κάνω μία μάσκα ενυδάτωσης που είναι απαραίτητη”.
Κλείσιμο
 
Καντίς Σουάνπολ

Το μοντέλο της Victoria’s Secret που έχει περπατήσει σε τεράστιες πασαρέλες και έχει φωτογραφηθεί για πάρα πολλά περιοδικά, λέει πως το μυστικό της για τέλειο δέρμα είναι να μην το πολυταλαιπωρεί. “Το δέρμα μου είναι ευαίσθητο και έτσι χρησιμοποιώ ένα σαπούνι με βάση το πράσινο τσάι για να το πλένω ενώ στο σώμα μου βάζω λάδι καρύδας”.
 
Ζακλίν Ζαμπλόνσκι

Ύστερα από την πρώτη της μεγάλη καμπάνια για τον Calvin Klein, η Ζακλίν έχει εμφανιστεί σε τεράστιες καμπάνιες, όπως της Burberry, των H&M και της Givenchy. Το μυστικό ομορφιάς της είναι ότι δε φοβάται να αναμείξει δύο προϊόντα για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. “Κάποιες φορές, που νιώθω την επιδερμίδα μου αφυδατωμένη, αναμειγνύω ένα λαδάκι με την κρέμα ενυδάτωσής μου για να ενυδατωθεί η επιδερμίδα μου το βράδυ, όσο κοιμάμαι”.
 
Τζόαν Σμαλς

Η πανέμορφη Τζόαν οφείλει τη λάμψη του προσώπου της στη συνεχή ενυδάτωση. “Το πρωί, όταν ξυπνάω, αναμειγνύω δύο προϊόντα ενυδάτωσης και τα απλώνω στην επιδερμίδα μου. Το κάνω αυτό και κατά τη διάρκεια της ημέρας και βοηθάει πάρα πολύ”.

Πηγή: faysbook.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης