Ο Γιώργος Τσαλίκης τρολάρει τη Lady: «Με την Άντζελα κρατήσαμε τις αποστάσεις πριν τον κορωνοϊό»

Ο Γιώργος Τσαλίκης τρολάρει τη Lady: «Με την Άντζελα κρατήσαμε τις αποστάσεις πριν τον κορωνοϊό»

Ο τραγουδιστής και αντιδήμαρχος Περιστερίου δεν χάνει το χιούμορ του, ούτε στη διάρκεια της καραντίνας

tsalikis_dimitriou
Με μία φωτογραφία του με την Άντζελα Δημητρίου και ένα σαρκαστικό σχόλιο στην ανάρτησή του στο instagram, ο Γιώργος Τσαλίκης θυμήθηκε την παρ’ ολίγον συνεργασία του φέτος το χειμώνα με τη Lady του ελληνικού τραγουδιού. Οι δυο τους επρόκειτο να εμφανιστούν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου 4711, αλλά τελικά λίγο πριν από την πρεμιέρα εκείνη αποχώρησε, διαφωνώντας με τη θέση που είχε στην αφίσα του μαγαζιού. Αργότερα οι δύο τραγουδιστές συναντήθηκαν τυχαία, με πολύ αμηχανία, σε εκδήλωση όπου είχαν παρευρεθεί, όμως σήμερα ο Γιώργος Τσαλίκης θέλησε να «ξεχάσει» όλη αυτή την παρεξήγηση.

«Με την Άντζελα κρατήσαμε τις αποστάσεις πριν τον κορωνοϊό !! Χαχαχαχα...Ήμασταν πολύ μπροστά τελικά... Από την ημέρα της φωτογράφησης για μια συνεργασία που δεν έγινε ποτέ βρήκα αυτή τη φωτογραφία στο κινητό μου σκαλίζοντας πρόσφατες αναμνήσεις και γέλασα πολύ. Τι είναι τελικά η κωμωδία ;;; Δράμα + χρόνος!!! #περασμενα_ξεχασμενα #stayhome #staysafe» έγραψε ο ίδιος στο instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Με την Άντζελα κρατήσαμε τις αποστάσεις πριν τον κορωνοιο !! Χαχαχαχα😂😂😂 Είμασταν πολύ μπροστά τελικα 😂😂😂😂 Από την ημέρα της φωτογράφησης για μια συνεργασία που δεν έγινε ποτε βρήκα αυτή τη φωτογραφία στο κινητό μου σκαλίζοντας πρόσφατες αναμνήσεις και γέλασα πολύ 👏👏👏 Τι είναι τελικά η κωμωδία ;;; Δράμα + χρόνος !!!😂😂👍 #περασμενα_ξεχασμενα #stayhome #staysafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης