Τζέρεμι Ρένερ για το ατύχημά του: Περιέγραψε πως έπρεπε για 45 λεπτά να συγκεντρωθεί για να μείνει ζωντανός

Τζέρεμι Ρένερ για το ατύχημά του: Περιέγραψε πως έπρεπε για 45 λεπτά να συγκεντρωθεί για να μείνει ζωντανός

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι αρκετά οστά στο σώμα του αντικαταστάθηκαν με τιτάνιο

renner_131
Ο Τζέρεμι Ρένερ μίλησε για τα σημαντικότερα μαθήματα που έλαβε μετά από το παρ' ολίγον θανατηφόρο ατύχημα με εκχιονιστικό μηχάνημα πέρυσι, το οποίο τον οδήγησε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου.

Ο ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση την Τετάρτη 22 Μαΐου στο «Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και αποκάλυψε ότι «δοκιμάστηκε στα όριά» του τόσο σωματικά όσο και πνευματικά ως αποτέλεσμα του ατυχήματος του Ιανουαρίου 2023 και έπρεπε να επικεντρωθεί στο να κρατηθεί ζωντανός κατά τη διάρκεια των 45 λεπτών που ήταν στον πάγο.

Δείτε το βίντεο

Κλείσιμο
«Έπρεπε να εκπνεύσω με όλη μου τη δύναμη ώστε να [μπορέσω] να αναρροφήσω ξανά αέρα», θυμήθηκε ο 53χρονος Ρένερ. «Δεν ήξερα ότι είχα διαλυμένο πνεύμονα και όλα αυτά τα άλλα πράγματα που συνέβαιναν. Αλλά απλά έπρεπε να αναπνεύσω. Αν δεν ανέπνεα, τότε θα είχα πεθάνει, σωστά;».

Ο ηθοποιός σημείωσε επίσης ότι είχε σπάσει 38 κόκαλα ως αποτέλεσμα του περιστατικού - και όταν ο παρουσιαστής Τζίμι Φάλον τον ρώτησε αν υπήρχαν μέρη του σώματός του που ήταν από «τιτάνιο» εκείνη τη στιγμή, ο Ρένερ απάντησε ότι υπήρχαν αρκετά μέρη που ήταν.

«Αυτό είναι μέταλλο», είπε, δείχνοντας την αριστερή του κνήμη. «Το μισό μου πρόσωπο είναι μεταλλικό. Όλη η δεξιά πλευρά της πλάτης μου είναι μεταλλική».

Ο αστέρας των Avengers δήλωσε ότι καθάριζε το χιόνι και ρυμουλκούσε ένα φορτηγό με το εκχιονιστικό μηχάνημα πριν αυτό του ξεφύγει από τα χέρια. Στη συνέχεια, το μηχάνημα άρχισε να κατευθύνεται προς τον ανιψιό του, οπότε προσπάθησε να πηδήξει πίσω σε αυτό, γεγονός που οδήγησε στους τραυματισμούς του.
Ο Ρένερ εξήγησε στον Φάλον ότι είχε ακόμα τις αισθήσεις του εκείνη τη στιγμή και περιέγραψε τι περνούσε από το μυαλό του αμέσως μετά το συμβάν.

«Είναι σαν να βλέπεις το μάτι σου με το άλλο μάτι, επειδή ο βολβός του ματιού μου ήταν έξω. Οπότε έχεις περίεργα πράγματα που περνάνε από το μυαλό σου, όπως: "Λοιπόν, υποθέτω ότι αυτό είναι αληθινό, αλλά θα ανησυχήσω γι' αυτό αργότερα"», περιέγραψε.

Ο ηθοποιός του «Hurt Locker» πρόσθεσε: «Και κοιτάζω τα πόδια μου. Ήταν στραβά και [είπα] θα ανησυχήσω γι' αυτό αργότερα, γιατί πρέπει πρώτα να ανησυχώ για την αναπνοή, σωστά;».

Ο Ρένερ αφηγήθηκε στον παρουσιαστή ότι το τελευταίο ήταν τελικά ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που πήρε από την όλη εμπειρία.

«Νομίζω ότι είναι μια πραγματικά σπουδαία υπενθύμιση του τι πρέπει να κοιτάμε όλοι μας στη ζωή», είπε. «Αν αγχωνόμαστε πολύ ή αν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα ή αν είναι ανυπέρβλητες οι δυσκολίες ή ό, τι άλλο μπορεί να είναι. Απλά βάλτε το ένα πόδι κάτω και στη συνέχεια βάλτε το άλλο πόδι κάτω και στη συνέχεια προχωρήστε προς τα εκεί, σωστά;».


Ειδήσεις σήμερα:

Κατά της αδερφής του Βάσως τα ασφαλιστικά μέτρα του Μαζωνάκη για την περιουσία του

Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα παπούτσια ΝΔ - Τα παρουσίασε ο Μητσοτάκης με TikTok

Τέσσερις συλλήψεις για τα 200 κιλά κοκαΐνης στον Πειραιά - Ο Αλβανός εγκέφαλος και τα πακέτα που έγραφαν Sparta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης