GNTM 2: Πρώτη και στις... πίστες αγώνων η «Σιτσιλιάνα χήρα» Κέισι - Η τριάδα του τελικού

GNTM 2: Πρώτη και στις... πίστες αγώνων η «Σιτσιλιάνα χήρα» Κέισι - Η τριάδα του τελικού

Εκπληκτικά concept, τεράστιες εμπειρίες και φανταστικές φωτογραφίες από τα κορίτσια - Ποια κοπέλα αποχώρησε

keisi_gntm2
Ο κύβος ερρίφθη... με την Κέισι όχι απλώς να επιβεβαιώνει την ισχύ της, αλλά να αποδεικνύει ότι είναι το απόλυτο φαβορί να φτάσει στην... πηγή του GNTM 2 και να πιει νερό, ξεπερνώντας ακόμη και τις αδυναμίες της ή τα κολλήματά της στην υποκριτική. Την Τρίτη το concept είχε τα πάντα. Από Σιτσιλιάνες χήρες που έκλαιγαν τον πεθαμένο, έως σούπερ σέξι κορίτσια σε πίστα αγώνων αυτοκινήτου. Μία κοπέλα έμεινε εκτός, μία τα πήρε όλα και τρεις έμειναν για να διαγωνιστούν στην τελική τριάδα.

Ας ξεκινήσουμε από την Κέισι. Στο concept με την Κοκκινοσκουφίτσα, η Κέισι έφτασε στο σημείο να βάλει τα κλάματα και να αποχωρήσει από τη φωτογράφιση, διότι δεν μπορούσε το κορίτσι να υποκριθεί τον ρόλο της. Λίγες ημέρες μετά, όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει τους ενδοιασμούς της, όχι μόνο κατάφερε να βγάλει από μέσα της το υποκριτικό ταλέντο, αλλά αναδείχθηκε και η... καλύτερη «Σιτσιλιάνα χήρα», κάνοντας ακόμα και αυτήν την εκπληκτική Μόνικα Μπελούτσι να... ζηλέψει την Ελληνίδα που διεκδικεί τον τίτλο του Greece Next Top Model.

Η Κέισι παρέσυρε με την ερμηνεία της τους φωτογράφους και την κριτική επιτροπή, έπαιξε τέλεια τον ρόλο της ως «Σιτσιλιάνας χήρας», έδωσε την καλύτερη φωτογραφία και ως... κερασάκι στην τούρτα, επιβεβαίωσε το απόλυτο σημείο της, τη σέξι εμφάνισή της, ως κορίτσι των... πιτς, με σούπερ σέξι φόρεμα σε πίστα αγώνων αυτοκινήτου.

Κλείσιμο


Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ως νικήτρια η Κέισι ήταν η πρώτη που «τσέκαρε» το εισιτήριο για την τριάδα. Ακολούθησαν η Κάτια και η Άννα-Μαρία. Ποια έμεινε πίσω, αλλά κάθε άλλο παρά χαμένη; Η Μαρία. Το κορίτσι που ήρθε από την επαρχία, ένα «ακατέργαστο διαμάντι» που παρουσίασε εκπληκτική εξέλιξη και δικαίως μπορεί να ονειρεύεται μία μεγάλη καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ, ήταν εκείνη, ωστόσο, που αποχώρησε, όχι γιατί τα πήγε χειρότερα από τις υπόλοιπες, αλλά γιατί δεν... γινόταν να μείνουν εκτός 3άδας οι Κέισι, Κάτια και Άννα-Μαρία.

Δείτε τα βίντεο από τα concept της Τρίτης: 

GNTM 2 |  Οι Ιταλίδες χήρες και το αβαντάζ της Άννας - Μαρίας


GNTM 2 |  Σέξι μηχανικοί της F1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης