Η Ariana Rockefeller στην Αθήνα: Οι αναρτήσεις της στο Instagram δίπλα στην Ακρόπολη

Η Ariana Rockefeller στην Αθήνα: Οι αναρτήσεις της στο Instagram δίπλα στην Ακρόπολη

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην πρόσφατη επίσκεψη της, στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, αλλά και στη Ρόδο κατόπιν πρόσκλησης του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου

arianna
Η Αριάνα Rockefeller,  μέλος της πανίσχυρης δυναστείας, αγαπάει την Ελλάδα και επισκέφθηκε την Αθήνα για διακοπές, αλλά και για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Οι αναρτήσεις της στο Instagram «γέμισαν» από τις ξεναγήσεις στα μνημεία της πρωτεύουσας, αλλά και την επίσκεψή της στη Ρόδο, εκεί όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο.

Η Ariana Rockefeller συνεχίζει να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον για τα ελληνικά θέματα με τους προγόνους της, αφού η σχέση της οικογένειας Rockefeller με την Ελλάδα είναι μακρά.

Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην πρόσφατη επίσκεψη της, στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, αλλά και στη Ρόδο κατόπιν πρόσκλησης του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου.

Ο πατριάρχης της δυναστείας των Rockefeller, Τζον Ντάβισον Rockfeller, γεννημένος το 1839 στο Ρίτσφορντ της Νέας Υόρκης, υπήρξε ιδρυτής της πετρελαϊκής εταιρείας Standard Oil και μεγάλος φιλάνθρωπος. Το 1900, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes», η περιουσία του ανερχόταν στα 4 δισ. δολάρια και άγγιζε το ΑΕΠ των ΗΠΑ, δίνοντάς του δικαιωματικά τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στη σύγχρονη ιστορία. 

Δείτε φωτογραφίες

arianna
Η Ariana Rockefeller στην επίσκεψή της στην Ακρόπολη με δημιουργία Zeus & Dione

arianna_perifereiarxis
Ariana Rockefeller, Γιώργος Χατζημάρκος, περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

rockefeller_gliksbourg
Συνάντηση με τον Νικόλαο Γκλύξμπουργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης