Εντυπωσιακή πρεμιέρα στον «Βοτανικό»

Εντυπωσιακή πρεμιέρα στον «Βοτανικό»

Την περασμένη Παρασκευή - Μάκης Δημάκης, Αντύπας, Βασίλης Δήμας και Ραλλία Χρηστίδου ξεσήκωσαν τον κόσμο!

votanikos_premiera
Η συνταγή του Βοτανικού επιτυχημένη και άκρως εντυπωσιακή.

Στον απόλυτο μουσικό χώρο της Ιεράς Οδού, το κοινό διασκεδάζει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Γίνεται «ένα» με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες επί σκηνής, εικόνα και πράξη, που καθιστά τις Παρασκευές και τα Σάββατα ως τα μοναδικά πάρτι του φετινού χειμώνα.

Την περασμένη Παρασκευή, στην μεγάλη πρεμιέρα του κατάμεστου Βοτανικού, η διασκέδαση, όπως ήταν φυσικό, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Μάκης Δημάκης έδωσε το έναυσμα για μια ακόμη «καυτή σεζόν» στον Βοτανικό. Οι επιτυχίες του, ο χορός και η μοναδική του ενέργεια επί σκηνής ξεσήκωσαν τον κόσμο από την πρώτη στιγμή και, όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε! Θυμίζουμε πως ο Μάκης Δημάκης μας υποδέχεται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στον Βοτανικό.

Στην επιβλητική σκηνή του Βοτανικού ο Αντύπας μάγεψε. Οι διαχρονικές του αμέτρητες επιτυχίες «γέμισαν» τον χώρο με συναισθήματα... Με την μεγάλη καλλιτεχνική του εμπειρία, ο Αντύπας κράτησε τον κόσμο στον «αέρα» σε όλη τη διάρκεια του προγράμματός του.

Ο Βασίλης Δήμας σε κάθε του εμφάνιση αποδεικνύει το γιατί είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ερμηνευτές -και όχι μόνο- της γενιάς του. Με τις επιτυχίες του και το πρόγραμμα που απογειώνει, ο Βασίλης Δήμας δίνει τον δικό του, ξεχωριστό τόνο στο πιο εκρηκτικό σχήμα του φετινού χειμώνα.

Κλείσιμο
Η γυναικεία παρουσία στον Βοτανικό ακούει στο όνομα Ραλλία Χρηστίδου. Μια μουσική προσωπικότητα με μεγάλη φωνή και εμπειρία πάνω στην σκηνή. Μάλιστα, σε ένα από τα πρόγραμματά της, η Ραλλία παίρνει το μικρόφωνο και κατεβαίνει στον κόσμο, με τον οποίο γίνεται «ένα», σε ένα μουσικό διαδραστικό «παιχνίδι», που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Το πρόγραμμα επάξια πλαισιώνουν οι καλλιτέχνες: Ιουλία Καλλιμάνη, Μαρία Κίου, Χριστίνα Ζιωγα και ο Barrice.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης