Θοδωρής Μισόκαλος: Το φλερτ με την Αντωνία Καλλιμούκου

Θοδωρής Μισόκαλος: Το φλερτ με την Αντωνία Καλλιμούκου

Ξανά single δηλώνει ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη- Ο χωρισμός του από την Χαριτίνη Ηλιάδου και το φλερτ με την Αντωνία Καλλιμούκου

Θοδωρής Μισόκαλος: Το φλερτ με την Αντωνία Καλλιμούκου
Ο Θοδωρής Μισόκαλος, ο αδερφός της Ελένης Μενεγάκη, έπειτα από τρία χρόνια σχέσης με την όμορφη Χαριτίνη Ηλιάδου, δηλώνει ξανά single. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Θοδωρής και η Χαριτίνη δεν είναι πια μαζί, αφού δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το πρόβλημα της απόστασης στη σχέση τους. Η Χαριτίνη ζει και σπουδάζει στην Κύπρο, γεγονός που ίσως να έπαιξε κάποιον ρόλο στον χωρισμό.

Κλείσιμο


Ο γοητευτικός Θοδωρής, το βράδυ του Σαββάτου, συνόδευσε την αδερφή του,. Ελένη και τον Μάκη Παντζόπουλου, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιαμος και η Αγγελική Ηλιάδη. Στην παρέα τους, βρέθηκε και η πρώην συνεργάτις της Ελένης Μενεγάκη, Αντωνία Καλλιμούκου.



Ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ!, «τσάκωσε» τον Θοδωρή να φλερτάρει την όμορφη Αντωνία, η οποία είναι επίσης πρόσφατα χωρισμένη, από τον επιχειρηματία Ιάσονα Συνετό. «Δεν έχει συμβεί ακόμα κάτι μεταξύ τους. Εκείνος τη φλέρταρε διακριτικά και εκείνη ένιωθε κολακευμένη», αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης