Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μίλησε για το τραγούδι «Απορώ», που του έδωσε ο Γιάννης Πάριος, ενώ ήθελε να το τραγουδήσει τόσο ο Τόλης Βοσκόπουλος, όσο και ο Στράτος Διονυσίου.
Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης 17 Δεκεμβρίου στο «The 2night Show», όπου περιέγραψε το παρασκήνιο πίσω από το συγκεκριμένο κομμάτι: «Ο Γιάννης Πάριος μου έδωσε το "Απορώ". Μάλωσε με τον συγχωρεμένο τον Βοσκόπουλο και τον Στράτο Διονυσίου γιατί ήθελαν να το πουν αυτοί. Τους είπε "δεν κάνει για εσάς αυτό”. Αυτό είναι για αυτόν που θα μου βάλει αυτό που θέλω. Δεν ξαναβγαίνει Γιάννης Πάριος».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d6eky6awtp75)
Επίσης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θυμήθηκε και αφηγήθηκε μια άλλη ιστορία από το στούντιο, όπου ηχογραφούσε το «Παντρεμένοι και οι δύο». «Το είπα το τραγούδι. Στο Columbia στο στούντιο. Ήταν ο Κωνσταντόπουλος, οι Κωνσταντοπούλοι. Έτυχε εκεί στο remix που κάναμε να είναι εκείνο το τραγούδι, το "Παντρεμένοι και οι δύο". Το βάζουν εκεί. Μπαίνει ένας μέσα, ένας αδύνατος, με μεγάλα μαλλιά, άσπρο κουστούμι, ωραίος, κάθεται εκεί, φιλιέται με τον ηχολήπτη, εγώ καθόμουν σε μια άκρη. "Ποιος το λέει αυτό το τραγούδι;", ρωτάει. Λέει "αυτό θα γίνει το μεγαλύτερο σουξέ στην Ελλάδα". Ο ηχολήπτης γελούσε. Ποιος ήταν, ξέρεις; Ο Γιάννης ο Πάριος».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.