O Τράβις Μπάρκερ τρολάρει την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στα γενέθλιά της με μια φωτογραφία της στην τουαλέτα

O Τράβις Μπάρκερ τρολάρει την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν στα γενέθλιά της με μια φωτογραφία της στην τουαλέτα

Η ανάρτηση του μουσικού για τα 45α γενέθλια της συζύγου της δίχασε τους σχολιαστές στην πλατφόρμα

toilet_kortney
Με ένα συγκινητικό μήνυμα Instagram αλλά και μία κάπως... ανάρμοστη φωτογραφία ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στη σύζυγό του Κόρτνεϊ Καρντάσιαν για τα 45α γενέθλιά της ο Τράβις Μπάρκερ.

Ο ντράμερ των Blink-182 ανέβασε εχθές Πέμπτη μια «συλλογή» φωτογραφιών της διάσημης συζύγου του στην πλατφόρμα, συνοδεύοντάς την με μια ρομαντική λεζάντα που περιλάμβανε τις ευχές του αλλά και το «ευχαριστώ» του προς την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν για το γεγονός ότι είναι «η πιο καταπληκτική σύζυγος» που θα μπορούσε να έχει κανείς. «Χρόνια πολλά στην πανέμορφη σύζυγό μου, την αδελφή ψυχή μου και την καλύτερή μου φίλη για πάντα. Σ' αγαπώ», έγραψε στην ανάρτησή του ο μουσικός που παντρεύτηκε την Καρντάσιαν το 2022.



Κλείσιμο
Οι περισσότερες της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν που επέλεξε ο ρόκερ να συμπεριλάβει στο post αποτυπώνουν τρυφερές στιγμές που έχουν ζήσει οι δυο τους τα προηγούμενα χρόνια, ενώ σε κάποιες εμφανίζεται και το μωράκι που απέκτησε πέρυσι μαζί το ζευγάρι (καθένας από τους δύο έχει τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις).

travis_in__2_
travis_in__3_



Υπήρχε όμως και μια φωτογραφία στην ανάρτηση που δίχασε τους followers του μουσικού, αφού έδειχνε την Καρντάσιαν να χαμογελά πλατιά ενώ κάνει την ανάγκη της στην τουαλέτα, σηκώνοντας το μαύρο φόρεμά της.

travis_in__1_


Αν και πολλοί σχολιαστές βρήκαν αυθόρμητη και αστεία αυτή τη χειρονομία του Μπάρκερ, όντας ίσως περισσότερο εξοικειωμένοι με το χιούμορ του μουσικού, υπήρξαν και κάποιοι που ενοχλήθηκαν από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, αφού τη θεώρησαν ανάρμοστη. «Τι συνέβη με την τελευταία φωτογραφία. Κρίμα, και το πήγαινες τόσο καλά...» αναφέρει ένα σχόλιο. «Η Κόρτνεϊ θα γίνει έξαλλη», προειδοποιεί ένας άλλος σχολιαστής.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζέιμς Καφετζής εγκατέλειψε τη μονομαχία στον έναν κρίκο και αποχώρησε από το Survivor - Δείτε βίντεο

Θρυλική πρόκριση στην Πόλη! Ο Ολυμπιακός κέρδισε τη Φενέρ 3-2 στα πέναλτι με ήρωα τον Τζολάκη και πέρασε στους «4» - Δείτε τα γκολ

Πάρτι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση, σήκωσαν τον Μεντιλίμπαρ στα χέρια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης