Conference League: Πάρτι στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση, σήκωσαν τον Μεντιλίμπαρ στα χέρια
Μόλις ο Τζολάκης έπιασε το πέναλτι του Μπονούτσι, όλοι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έτρεξαν προς τα πάνω του και ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς - Χαμός και στα αποδυτήρια
Ο Ολυμπιακός οδήγησε το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην παράταση, εκεί δεν άλλαξε κάτι και κλήθηκε να διεκδικήσει την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Τζολάκης απέκρουσε τρεις εκτελέσεις των Τούρκων και έτσι οδήγησε τους «ερυθρολεύκους» για πρώτη φορά στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Όπως ήταν λογικό, με την απόκρουση του Τζολάκη στο πέναλτι του Μπονούτσι, παίκτες και σταφ μπήκαν στο γήπεδο, έτρεξαν προς τον Έλληνα πορτιέρε και έστησαν πάρτι γύρω από τον ίδιο.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0nlb60yrghd)
Λίγο αργότερα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού στήθηκε τρελό πάρτι πρόκρισης. Χαρακτηριστικό το στιγμιότυπα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη